Διακριτικές παρουσίες με αξιόλογη πορεία και 7 δίσκους που άφησαν το δικό τους μοναδικό στίγμα, η Κατερίνα Κυρμιζή κι ο Νίκος Γρηγοριάδης ξαναδίνουν το παρόν δισκογραφικά και συναυλιακά. Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται στη μουσική σκηνή “Ρυθμός Stage” για μία μοναδική βραδιά!

Οι δυο τραγουδοποιοί παρουσιάζουν για πρώτη φορά το νέο άλμπουμ «Λάρβα», στην πιο γυμνή εκδοχή του, με δυο κιθάρες, παρέα με τα τραγούδια τους που αγαπήθηκαν στο παρελθόν: από το διαχρονικό «Στην πίσω τσέπη του Blue Jean» και την κομψή «Παραμυθένια» της Κατερίνας Κυρμιζή, στο ερωτικό «Νυχτερινό» και το δυναμικό «Αλφάδι» του Νίκου Γρηγοριάδη, κι από τα παλιότερα αγαπημένα «Γυμνή από αγάπη» και «Κοράλλι», έως το πρόσφατο «Αν δε μ’ αγαπάς».

Την Κατερίνα Κυρμιζή & τον Νίκο Γρηγοριάδη συνοδεύουν οι εξαιρετικοί Ρόλη Γιαμοπούλου στα κρουστά και φωνητικά και Mampre Kasardjian στο κοντραμπάσο.

kyrmizi_grigoriadis_2015_12

Το νέο άλμπουμ «Λάρβα» που έχει σαν βασικό άξονα την ιδέα της μεταμόρφωσης, κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιλαμβάνει 10 υπέροχα τραγούδια του Νίκου Γρηγοριάδη, μεταξύ αυτών τα: «Είμαι καλά», «Καινούργια μέρα», «Σε είδα στην Πειραιώς» και «Δεύτερη ευκαιρία».

Λ ά ρ β α είναι η προνύμφη της πεταλούδας.

Λ ά ρ β α είναι η υπόσχεση της μεταμόρφωσης.

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ. Κρατήσεων: 210  9750060

Ώρα: 21:30

Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here