Η τραγουδοποιός Κατερίνα Κυρμιζή, που μας εξέπληξε ευχάριστα με την πρόσφατη κυκλοφορία του single Της καρδιάς μου οι κάκτοι, προπομπό του άλμπουμ που ετοιμάζει και ο συνθέτης και στιχουργός Νίκος Γρηγοριάδης, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου παρουσιάζουν με δυο κιθάρες τα τραγούδια από την δισκογραφία τους που έχουμε αγαπήσει όπως Η Παραμυθένια, Στην πίσω τσέπη του Blue Jean, Αν δε μ’ αγαπάς, Νυχτερινό, Το Κοράλλι, Αλφάδι, Γυμνή από Αγάπη, Είμαι Καλά και τραγούδια των Cohen, Cash, Feist, Amos, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σαββόπουλου που λατρεύουν να πειράζουν.

kyrmizi_afisa_2017_11_001

Η Κατερίνα Κυρμιζή θεωρείται από τις πλέον αθόρυβες παρουσίες, παρά το αξιόλογο παρελθόν που έχει, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια όταν συστήθηκε δισκογραφικά μόλις εικοσιένα ετών με το Κοντσέρτο για σοκολάτα και τριαντάφυλλα.
Η φωνή της ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο μέσα από το διεθνές άλμπουμ Faros του Νίκου Γρηγοριάδη.
Δύο από τα video clip της σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λάνθιμος
Έχει βραβευτεί σαν καλύτερη ποπ τραγουδίστρια
Έχει γράψει τα τραγούδια Αν δε μ’ αγαπάς και Η Παραμυθένια που έχουν αγαπηθεί, σε συνεργασία με τον τραγουδοποιό Νίκο Γρηγοριάδη μας έχουν χαρίσει υπέροχα τραγούδια.
Το μουσικό δίδυμο Κυρμιζή – Γρηγοριάδης καταθέτουν πάντα ένα εντελώς προσωπικό στυλ γραφής και χαράζουν τη δική τους πορεία στα ελληνικά μουσικά πράγματα


Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης: 22:30

Μουσικό Κουτί
Δεκελέων 32, Γκάζι
κρατήσεις 698 079 1417

Είσοδος: με κρασί 10 ευρώ
με ποτό 12 ευρώ
* μέρος των εσόδων διατίθεται για τους σκοπούς των ΕΝ.ΠΑΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here