Συναυλία με τους Πάνο Κατσιμίχα, Κίτρινα Ποδήλατα και Μπάμπη Στόκα διοργανώνει ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015 στις 21:00 στο Βεάκειο Θέατρο. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τις ανάγκες των μελών του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ.

Οι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση του δύσκολου αγώνα της απεξάρτησης.

Η μουσική του Πάνου Κατσιμίχα μας συντροφεύει μέχρι σήμερα ζεστή, ζωντανή και αληθινή, με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς. Μαζί του, το γνωστό για τις ιδιαίτερες live εμφανίσεις του ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, με ανεξάντλητη ενέργεια και εκρηκτική σκηνική παρουσία, αποδεικνύει πως η «αλήθεια» μιας συναυλίας μπορεί να αναζωπυρώσει την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας σε δύσκολους καιρού.

katsimixas_kitrina_podilata_afisa_2014_05_01

Ο Μπάμπης Στόκας με εφόδιο την σπουδαία φωνή του και την αισθαντική ερμηνεία του υπόσχεται να μας ταξιδέψει μουσικά από το χθες στο σήμερα μέσα από τη μοναδική του ικανότητα να κινείται με άνεση και αγάπη τόσο σε ηλεκτρικές μπαλάντες όσο και σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα. Ένα ταξίδι επί σκηνής από κομμάτια τον «ΠΥΞ ΛΑΞ» σε τραγούδια της προσωπικής του πορείας αλλά και σε απρόσμενες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών που όλοι μας τραγουδήσαμε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε.

stokas_live_2012_12_24_stokas

Μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές με τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο αλλά και που συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία.

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ιδρύθηκε το 2001 από ευαισθητοποιημένους γονείς παιδιών που βρίσκονταν σε διαδικασία απεξάρτησης. Στόχοι του Συλλόγου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από το πρόβλημα των εξαρτήσεων, καθώς και η προβολή και η ενίσχυση του έργου που επιτελεί το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ – ΕΞΑΝΤΑΣ που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, τη Δυτική Αττική και τα νησιά του Αιγαίου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ

Πληροφορίες στα τηλ. 210 4131305, 210 4227940

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here