Μετά το soldout της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου, ανακοινώθηκε εδώ και μέρες και 2η ημερομηνία για τους Kadebostany στο PassPort! Μετράμε αντίστροφα μέχρι την Πέμπτη 18/12, για την 1η εμφάνιση του αγαπημένου γκρουπ από την Ελβετία!

Και πού ακριβώς βρίσκεται η Δημοκρατία του (ή μήπως της;) Kadebostany; Η απάντηση είναι στο μυαλό του ελβετού παραγωγού Kadebostan, που κατάφερε με μαεστρία να συγκεντρώσει μερικούς πολύ καλούς μουσικούς από διάφορα σημεία της Ευρώπης, για να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά το επικής -ηχητικά- αισθητικής pop όραμά του, το οποίο και εμπιστεύθηκε στην χαρακτηριστική φωνή της Amina. Με στοιχεία από electro και τα παιγμένα σαν σε εμβατήριο πνευστά να κυριαρχούν, το σχήμα γρήγορα έχτισε ένα μουσικό προφίλ πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό.

kadebostany_2014_12

Όλα αυτά έγιναν το 2008 και σήμερα, 6 χρόνια μετά, οι Kadebostany έχουν στη συλλογή τους 2 υπερ-επιτυχημένα άλμπουμ -το ντεμπούτο τους “Songs from Kadebostany” και το “Pop Collection” που μόλις κυκλοφόρησε από τη Mahayana Records-, εκατοντάδες live ανά τις ηπείρους (ανάμεσά τους, στο Montreux Jazz Festival, το Mutek στο Μεξικό, το Rock N’ Coke της Τουρκίας, το Reeperbahn Festival στο Αμβούργο, το Dour Festival του Βελγίου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου) και αρκετά hit singles που στην Ελλάδα έγιναν μάλιστα anthems (από το “Walking with the Ghost” και το “Castle in the snow” μέχρι την πρόσφατη διασκευή τους στο κλασικό “Crazy in Love” της Beyoncé).

Ιδιαίτερα οι live εμφανίσεις τους είναι εντυπωσιακές, με σημαντική τη συμβολή και του οπτικού show που ντύνει πάντα μοναδικά τον ήχο τους, κάτι που είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν όλοι όσοι τους είδαν σε κάποιο από τα προηγούμενά τους live στην Ελλάδα.

Τώρα, οι Kadebostany επιστρέφουν, για δύο μοναδικά show στο PassPort την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου! Αυτές θα είναι και πρώτες συναυλίες ορθίων για τους Kadebostany στην Ελλάδα, άρα ο χορός και η ατμόσφαιρα πάρτυ επιβάλλονται…

PASSPORT
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς, τηλ. 210 4296401

Προπώληση εισιτηρίων:
PUBLIC – 11876 – Καταστήματα Παπασωτηρίου – Seven Spots
& on line: www.viva.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here