Γράφει η Μιλένα Τζικάκη
Φωτογράφηση: Ματίνα Φουντούλη

Το ερώτημα που τριβελίζει το μυαλό των χαρακτήρων για να καταλήξουν τελικά πως… Love Kills.

Η Έλεν, ο Μιλτ και ο Χάρι θα συναντηθούν σ’ αυτή τη γέφυρα της Νέας Υόρκης που είναι όλη η σκηνή και θα προσπαθήσουν να πείσουν ο ένας τον άλλον πως έχουν λόγους για να ζήσουν, να ερωτευτούν, να αυτοκτονήσουν, να μεγαλουργήσουν, να σκοτώσουν, να εκδικηθούν… Ο καθένας έχει ανάγκη κάτι συγκεκριμένο ή και όλα μαζί. Όταν όμως μπαίνει ο παράγοντας έρως στους διαξιφισμούς τους, οι τόνοι πέφτουν και ο καθένας μοιάζει τόσο ευάλωτος και μόνο στο άκουσμά του!

love_kills_theater_2015_03_006

Αξίζει να συνεχίσεις να ζεις μόνο επειδή δεν έχεις ερωτευτεί ακόμα; Επειδή δεν αγαπήθηκες όσο σου άξιζε; Κι αν αγάπησες κι αγαπήθηκες αλλά θέλεις να το ξαναζήσεις από άλλη σκοπιά; Σε όλα αυτά προσπαθούν να απαντήσουν οι τρείς ξεχωριστοί χαρακτήρες, πηγαίνοντας πάνω κάτω στη γέφυρα ή και κάτω από αυτή…

Ο βραβευμένος Αμερικανός Μάρεϊ Σισγκάλ, γράφει το έργο αυτό προκειμένου να φωτίσει κάθε πτυχή της ευτυχίας, όπως ο ίδιος ο συγγραφέας αλλά και ο καθένας την αντιλαμβάνεται. Και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε. Αποστομωτικές ατάκες και γρήγορος ρυθμός αρκούν ώστε να κάνουν αυτή την κωμωδία τόσο δελεαστική για τον Θανάση Τσαλταμπάση, που την επιλέγει για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Με τη βοήθεια της Χρύσας Τσαλταμπάση και του Έκτορα Τσολάκη που επιμελούνται τη μουσική σύνθεση, η ατμόσφαιρα έχει όσο ηλεκτρισμό απαιτούν οι ανατροπές που διακατέχουν το έργο.

Οι τρείς πρωταγωνιστές, Αγοραστή Αρβανίτη, Σωτήρης Δούβρης, Νίκος Φιλημέγκας, με το ταλέντο τους κάνουν μοναδικούς τους εύστοχους, ειρωνικούς διαλόγους και παλεύουν κυριολεκτικά και μεταφορικά να αποδείξουν τι αξίζει περισσότερο σ’ αυτή τη ζωή. Ακόμα κι αν αυτό που αξίζει ξεθωριάσει όμως, είμαστε ικανοί να προχωρήσουμε με τον ίδιο ζήλο σε άλλα ιδανικά ή τα παρατάμε;

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους όσους δούλεψαν και συνεχίζουν γι’ αυτή την παράσταση αλλά και καλή διασκέδαση στους μελλοντικούς θεατές!

Δείτε περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από την παράσταση

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here