Πωλίνα Μπίγαλης και Χαριτοδιπλωμένος .. η τρελοπαρέα που έχει βαλθεί να τρελάνει μικρούς και μεγάλους, στατιστικές, προβλέψεις αλλά και τον ίδιο το χρόνο, που μόνο καλύτερους και πιο απολαυστικούς τους κάνει..

Μετά τις «επικές» δύο πρώτες  παραστάσεις συνεχίζει για νέες αποκριάτικες περιπέτειες και νέα κόλπα … Έτοιμοι να μας παρασύρουν (έλα που δε θες..) με τις αντικαταθλιπτικές τους επιτυχίες και τη μοναδική χημεία που ξέρουν να δημιουργούν με το κοινό, (ο παλιός είναι αλλιώς πως να το κάνουμε ..) να χορέψουμε να τραγουδήσουμε και να ζήσουμε στιγμές μοναδικές ..στις Σεϊχέλες, στου Αιγαίου τα Μπλουζ, για ..βραδινό μπανάκι, με ..ψηλές κοντές, με τη ..Μελισσούλα, την ..Κατερίνα, με τα ..Κoρίτσια που ξενυχτάνε, με ..σκισμένο τζίν και ..ροζ μπικίνι!!!!

80s_party_kyttaro

Πάντα με τη ..συνδρομή των εκρηκτικών Polis, του showman Δημήτρη Κίκλη στο πιάνο και στα φωνητικά και  του εκλεκτού Μάριου Χριστόπουλου στο σαξόφωνο, (ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει…) για πέντε μοναδικές παραστάσεις   και αφού πρώτα σας σηκώσουν από τον καναπέ θα σας ξε-ση-κώ-σουν κανονικά, γιατί στο φετινό 80s-90s αποκριάτικο party  της Πωλίνας του Μπίγαλη και του Χαριτοδιπλωμένου  θα ντυθείτε όλοι  PARTY ANIMALS !!!!!!!!

.. Pre και After Party με όλα τα 80s και 90s Super Hits φυσικά..

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 & ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 – ΣΑΒΒΑΤΟ 12 – ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ «ΜΑΣΚΕ !!!»

Εισιτήριο: 10€ – Πόρτες: 22.00

KYTTARO Live Club
Ηπείρου 48 & Αχαρνών – Αθήνα
Τηλ. 210.8224134

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here