Πίσω από το όνομα Κέλλυ Καλτσή  κρύβονται πολλές γυναίκες… Μια εξαιρετικά ταλαντούχα τραγουδίστρια, μια χαρισματική μουσικοσυνθέτης, μια show woman, μια εξαιρετική pop performer… Όμως πρόκειται για ένα πρόσωπο!

kaltsi_2015_01_01

Η Κέλλυ  ακολουθεί εδώ και μερικά χρόνια τη δική της, ξεχωριστή πορεία στην εγχώρια μουσική σκηνή, δίνοντας ένα εναλλακτικό και ανατρεπτικό στίγμα στη μουσική επικαιρότητα που μας περιβάλλει. Με δεδομένη την αγάπη για τη μουσική, καθώς προέρχεται από οικογένεια καλλιτεχνών, η Κέλλυ εξέλιξε το πάθος της πραγματοποιώντας μουσικές σπουδές και συνδυάζοντας αρμονικά την υπέροχη φωνή με την κίνησή της. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού είναι μία σειρά από περιοδείες και live εμφανίσεις σε μεγάλες σκηνές, με τις οποίες η Κέλλυ κατάφερε να εδραιώσει το όνομά της ως μία από τις πιο ταλαντούχες και αυθεντικές performer της γενιάς της.

Παράλληλα με τις ιδιαίτερες διασκευές που έχει κάνει σε γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια, η Κέλλυ συνθέτει τις δικές της μελωδίες, γράφει στίχους και έχει κυκλοφορήσει μερικά δικά της τραγούδια.

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί το νέο της single με τίτλο ‘’TOXIC BUTTERFLY’’. Τη μουσική υπογράφουν η Κέλλυ με τον μουσικό και μουσικό παραγωγό ELIOT ο οποίος έχει γράψει και τους στίχους.

Οι καταβολές από την electronica και ο indie πειραματισμός σε ύφος και attitude, συνδυάζονται ιδανικά χάρη στο σπάνιο ταλέντο της. Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ξεχωριστό και ήρθε η ώρα να το απολαύσετε!

‘’I’m breaking every reason
I’m shrinking you’re my prison
I have no will to try
I’m a toxic butterfly’’

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here