Η  Καίτη Γαρμπή, οπτικοποίησε την ολοκαίνουργιo single της “Κοίτα Σ’ Αγαπάω” μέσα από ένα εντυπωσιακό video clip, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Τα γυρίσματα του “Κοίτα Σ’ Αγαπάω” πραγματοποιήθηκαν στην Μύκονο, μέσα από τη σκηνοθετική προσέγγιση της Βικτώριας Βελλοπούλου, απεικονίζοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο της Μυκόνου, που προβάλει εύστοχα τη χειμερινή μαγεία του διάσημου Ελληνικού νησιού, κόντρα στη συνηθισμένη ηλιόλουστη καλοκαιρινή εικόνα του.

Το νησί της Μυκόνου επιλέχθηκε με σκοπό συμβολικό για να τοποθετηθεί η δράση σε ένα κλασικό ελληνικό τοπίο, αλλά ταυτόχρονα να “σπάει” η κλασική εικόνα του ηλιόλουστου τουριστικού θερέτρου, με τη γοητευτική φθινοπωρινή βροχερή εικόνα της Μυκόνου. Με αυτό τον τρόπο, το τοπίο συνάδει με τη συναισθηματική ποιότητα των στίχων και της μουσικής. Η επιλογή της Μυκόνου ως τοποθεσία ήταν ειδικά στοχευμένη καθότι το βίντεο κλιπ αυτό ταξιδεύει ήδη και σε χώρες εκτός Ελλάδας, με σκοπό να προβληθεί η ομορφιά των ελληνικών νησιών και σε χειμερινό τοπίο.

Το “Κοίτα Σ’ Αγαπάω”, σε σύνθεση και ενορχήστρωση του Θάνου Γεωργουλά και σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού, αποτελεί μέρος της πρόσφατης διεθνής συνεργασίας της Καίτης Γαρμπή με τον διάσημο Τούρκο τραγουδιστή Burak Kut.

Bλέπουμε τον Burak Kut να εμφανίζεται στο video clip της solo εκδοχής του “Κοίτα Σ’ Αγαπάω”, ενώ εκτός από το solo single, το ίδιο τραγούδι πρόκειται να κυκλοφορήσει με αντίστοιχο video clip και σε ντουέτο από τους δύο καλλιτέχνες, στην Ελλάδα, την Τουρκίακαι σε 40 ακόμα χώρες!

Πρόκειται για ένα project υψηλών προδιαγραφών με την παραγωγή μοιρασμένη σεΕλλάδα, Τουρκία και Αγγλία. Η φωνή στα σόλο της Καίτης Γαρμπή έχει γραφτεί στην Ελλάδα, στο studio BK.  Στην Κωνσταντινούπολη,  ηχογραφήθηκαν οι φωνές των 2 καλλιτεχνών μαζί, καθώς και τα διάσημα «22 Τουρκικά βιολιά», που έχουν συμμετάσχει σε παραγωγές της Shakira και της Rihanna! Η μίξη και το masteringγίνεται στο Boutique studio στο Λονδίνο από τον σπουδαίο Matteo Cifelli

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here