Η νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια Γεωργία Αγγέλου παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο: «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ» σε παραγωγή της Νάνσυ Κανέλλη.

H Γεωργία Αγγέλου αναδεικνύει με την εκφραστική ερμηνεία και την νεανική της ορμή, την λυρικότητα και τον δυναμισμό  της μουσικής και των στίχων του album.

cd_aggelou_2018

Έχει την τύχη να συνεργάζεται σε αυτή την πρώτη της παρουσία με καταξιωμένους δημιουργούς, που της δίνουν την ευκαιρία να συστηθεί στο κοινό με εμπνευσμένα τραγούδια που θα αφήσουν το στίγμα τους.

Η Γεωργία Αγγέλου συνεχίζοντας την μεγάλη παράδοση των ταλαντούχων Ελληνίδων ερμηνευτριών, μας ξεναγεί στην μαγική χώρα του δίσκου «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ» όπου όλα γίνονται εφικτά, με καταλύτη την ανανεωτική δύναμη της αγάπης.

Οι εικόνες της πραγματικότητας συνδυάζονται αρμονικά με τα ονειρικά τοπία και δημιουργούν ένα νέο, άφθαρτο μουσικό κόσμο που αξίζει να γνωρίσετε.

Οι συντελεστές του δίσκου είναι εγγύηση για την ποιότητά του:
Λιάνα Κανέλλη, Πηγή Λυκούδη, Νίκος Πλατύραχος, Μάρω Μαρκέλλου,Σοφία Κωνσταντινίδου (Σοφίτα), Γιώργος Μανιός, Σωκράτης Παπαιωάννου, Νάνσυ Κανέλλη, Ξένια Δικαίου, Δημήτρη Λέντζος, Φίλιππος Γράψας, Μαρία Παπαδάκη, Μάρω Μπουρδάκου, John Μιχάλης.

Το album κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και βρίσκεται ήδη στις προθήκες δισκοπωλείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here