Το νέο τραγούδι των Kings με τίτλο “Πώς Να Φύγω” είναι η αρχή μίας νέας εποχής σε μία άκρως επιτυχημένη πορεία από την αρχή του group μέχρι σήμερα.

Με νέα βασίλισσα την Εμμανουέλα οι KINGS γράφουν μία νέα σελίδα. Όμως δεν επέλεξαν τυχαία την 25η Νοεμβρίου για την κυκλοφορία τους. Ο ΟΗΕ έχει καθιερώσει την συγκεκριμένη ημερομηνία ως “Παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών”. Με μία πρωτοποριακή εικόνα και ένα σημαντικό μήνυμα οι KINGS μας παρουσιάζουν κάτι διαφορετικό.

Με σκηνοθέτη τον σταθερό τους συνεργάτη Βαγγέλη Τσαουσόπουλο, οι Kings μας αναδεικνύουν ένα σημαντικό μήνυμα με παγκόσμια διάσταση.

kings_vc_2018_11_001

Στο τέλος του video clip μας τονίζουν:

Σε κάθε δύσκολη κατάσταση πρέπει να υπενθυμίζεις στον ίδιο σου τον εαυτό το τι είσαι ικανός να καταφέρεις, αρκεί να πιστέψεις ότι μπορείς να το κάνεις. Το ΜΠΟΡΩ είναι μια λέξη δυνατή. Μία υπόσχεση στον εαυτό σου. Μια υπενθύμιση στο ότι είσαι ικανός να καταφέρεις τα πάντα, πάνω σε μία σκηνή με το όνομα “ΖΩΗ”…τη δική σου Ζωή.

Ξεκίνα τώρα…νιώσε τη δύναμή σου…γίνε η έμπνευσή σου. Δώσε δύναμη σε εσένα και τους γύρω σου. Κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη και πες…ΜΠΟΡΩ“.

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος
Μουσική: Teo Tzimas
Στίχοι: Δημήτρης Μπέρης

Παραγωγή-Ενορχήστρωση: Πάρης Κάλπος

Digital Single: EMI-UNIVERSAL – EPIC MUSIC RECORDS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here