Ταιριάζοντας τα μουσικά ταξίδια με εκείνα της καρδιάς, ο Κυριάκος Κουγιουμτζόγλου από απλούς επιβάτες μας κάνει πρωταγωνιστές στο λεωφορείο της ζωής με το καινούργιο του τραγούδι. Αναμνήσεις μιας εποχής ρομαντικής, περασμένες μέσα από το δυναμισμό των καιρών, αλλά και ήχοι που ταξιδεύουν σε καλοκαιρινές αποδράσεις είναι συνεπιβάτες στο μουσικό ταξίδι που ο τραγουδοποιός μας καλεί να κάνουμε μαζί του. Η διαδρομή από την πρώτη στάση του ήταν «Δύο τσιγάρα δρόμος», και ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό…

Ο Κυριάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από την ηλικία των εννέα ετών ξεκίνησε να παρακολουθεί ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας και σύντομα έκανε αισθητή την παρουσία στις μουσικές σκηνές της Βορείου Ελλάδας. Παράλληλα έλαβε μέρος στο 32ο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού ενώ ίδρυσε και το ξεχωριστό συγκρότημα Encore. Στη διαδρομή που ακολούθησε, ξεχώρισε η παρουσία του στο Καφωδείο Ελληνικό της Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκε με τραγουδοποιούς, όπως ο Γιάννης Μήτσης, ο Γιώργος Αετόπουλος,  ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου κ.α.

Ερχόμενος στην Αθήνα, προετοιμάζει το δεύτερο digital single του, υπογράφοντας στίχους και μουσική ο ίδιος, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την εταιρεία Ogdoo Music Group. Με πρώτο βήμα το ξεχωριστό «Δύο τσιγάρα δρόμος» και συνέχεια αυτού το ολοκαίνουργιο «Της ζωής το λεωφορείο», ο τραγουδοποιός μας υπόσχεται μια μουσική διαδρομή με πολλές στάσεις και πολλά όμορφα τοπία, που μας καλεί να απολαύσουμε.

Γίνετε συνεπιβάτες του, ταξιδέψτε μαζί του!

Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από το Ogdoo Music Group.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here