8/6/2012
www.musiccorner.gr

Η μεγάλη επιτυχία “Μια Θάλασσα Γαλάζια” κυκλοφορεί και πάλι σε μία καινούρια, μοντέρνα, καλοκαιρινή και χορευτική διασκευή, σε παραγωγή του Kon Cept με την συνεργασία της Μπέσσυς Αργυράκη στα φωνητικά.

Η μεταμόρφωση του τραγουδιού από τον Kon Cept, σε συνδυασμό με την αναλλοίωτη φωνή της Μπέσσυς Αργυράκη, θα θυμίσουν στους παλαιότερους το «Μια θάλασσα γαλάζια» και θα το κάνουν γνωστό και στους νεώτερους.

«Μια θάλασσα γαλάζια»: το τραγούδι που θα σας συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις και θα γίνει σίγουρα η επιτυχία του καλοκαιριού.

Λίγα λόγια για τον Dj Kon Cept

Ο Dj-Producer Kon Cept παίζει μουσική, γράφει τραγούδια και τραγουδά.
Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός αλλά και ως παραγωγός και δικά του remix και τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει με επιτυχία όπως τα ”Αν μια μέρα σε χάσω”, ”You give love a bad name”,  ”I’m in Love”, ”Summer (Let’s get loud)”.

Με το ξεκίνημα του 2012 ο Kon Cept συνεργάζεται με την ταλαντούχα τραγουδίστρια Όλγα Βενετσιάνου
στην διασκευή του τραγουδιού ”Μια σου λέξη”. Ακόμα ένα αγαπημένο τραγούδι από την δεκαετία του 70
που παίρνει τελείως διαφορετική μορφή. Το τραγούδι αυτό ειναι η αρχή της συνεργασίας του Kon Cept
με την Όλγα Βενετσιάνου και σύντομα μας υπόσχονται περισότερες εκπλήξεις.

Εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο, έχει επισκεφθεί πολλές χώρες όπως Γαλλία, Ισπανία, Λίβανο, Μονακό, Μάλτα, Σερβία, Γερμανία, Ελβετία, Αγγλία και έχει παίξει μουσική στα μεγαλύτερα club.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here