Λίγα λόγια για τον Κωνσταντίνο…

Ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζής γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου 1983 στη Θεσσαλονίκη. Ανέκαθεν είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τη μουσική και με τους στίχους καθώς έγραφε ποιήματα και κείμενα για πράγματα που τον απασχολούσαν από μικρή ηλικία και η μουσική τον ακολουθούσε σχεδόν σε κάθε του βήμα.
Το 2010 Ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής (μονωδίας) στο κλασσικό ωδείο Ορφανίδου. Περίπου την ίδια περίοδο ξεκίνησε μόνος του να παίζει κιθάρα για να μπορεί να πλαισιώνει τους στίχους του με μουσική. Τότε ήρθαν και τα κομμάτια «μοναξιά» και «Μην ανησυχείς». Έπειτα ήρθε και το πρώτο live. Με τον καιρό έφτιαξε την μπάντα του, τους motherwhat με την οποία μετράει αρκετές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και στην επαρχία.

kalaitzhs_dt_2014_10

Σήμερα κυκλοφορεί το τραγούδι με τίτλο ’’Είμαι αλλού‘’ σε στίχους και μουσική του ίδιου και ενορχήστρωση του Αντώνη Κεραμυδα. Το τραγούδι αναφέρεται στις προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων οι οποίες στερούνται πολλές φορές της ειλικρίνειας και γίνονται έρμαια των συναισθημάτων και των εξωτερικών παραγόντων. Τονίζει την έντονη αλλαγή των συναισθημάτων από αγάπη και έρωτα σε μίσος και έπειτα στο απόλυτο τίποτα. Όλο αυτό το μαγικό παιχνίδι που παίζεται στο μυαλό του προδομένου ανθρώπου και που στο τέλος κάνει τη ζωή πιο γλυκιά. Με λίγα λόγια… είναι καλό να ακούμε την καρδιά μας ..γιατί η λογική μας οδηγεί στο να παλεύουμε με τους εαυτούς μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here