Ο κος Κ. μοιράστηκε με το κοινό του το τρίτο νέο track με τίτλο “Ξένη” από τον επερχόμενο ακυκλοφόρητο δίσκο του. Ένα τραγούδι που πλαισιώνεται από το βίντεο που σκηνοθέτησαν από κοινού με το Γ. Μιχαηλίδη.

Το νέο κομμάτι του Κ μετά τις πρόσφατες κυκλοφορίες των τραγουδιών “Παύση” & “Πλάι σου ήσυχα” ολοκληρώνει την τριλογία των Mid Tempo κομματιών που επιμελήθηκε ο ίδιος σε παραγωγή κι εκτέλεση μουσικών οργάνων και οδηγεί στη συνέχεια των ηχογραφήσεων του 4ου προσωπικού άλμπουμ του.

kos_k_2018_05_001

Παρέα με τους Αλέκο Βουλγαράκη στην κιθάρα, Χαράλαμπο Κουρτάρα στο μπάσο και Γιάννη Βούλγαρη στα τύμπανα ηχογραφούν έναν αμιγώς ροκ δίσκο, στο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες τους control room χώρο του στούντιο Νήπιο, ζωντανά, όπως τους συναντάμε στις live εμφανίσεις τους. Το αποτέλεσμα αναμένεται εκρηκτικό.

Μια μικρή γεύση από την επερχόμενη δουλειά του κυρίου Κ. μπορούν να έχουν όσοι παρευρεθούν στο 13ο Φεστιβαλ Πολιτιστικών Ομάδων Φοιτητικής Εστίας του Παν/μιου Αθηνών (Ούλωφ Πάλμε 2-4, Παν/πολη – Ζωγράφου) την Κυριακή στις 20 Μάη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here