Το Faliro Summer Theater υποδέχεται το Σάββατο 24 Ιουνίου τον Κώστα Χατζή, έναν σπουδαίο καλλιτέχνη που κατάφερε να σφραγίσει μια ολόκληρη εποχή, για περισσότερες από έξι δεκαετίες, με το κοινωνικό τραγούδι και διεισδυτικό του λόγο. Μαζί του η Δανιέλα Χατζή.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής και τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του και την κιθάρα του έχει ένα μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό. Τα τραγούδια του έχουν καταφέρει να αγγίξουν τις ψυχές όλων και να μας ταξιδέψουν σε κόσμους όπου «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει» αλλά και «Η αγάπη όλα τα υπομένει»!

Ο Κώστας Χατζής αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Η φήμη του ως τραγουδιστή της ειρήνης προηγείται πολλές φορές του ονόματός του. Τα τραγούδια που επέλεξε να ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης μουσικής του πορείας, είναι μπαλάντες που περιέχουν έντονη κοινωνική κριτική. Όλοι οι μεγάλοι συνθέτες της εποχής όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Σταύρος Ξαρχάκος του δίνουν να ερμηνεύσει τραγούδια τους στα οποία προσδίδει το δικό του ύφος.

Γεμάτη από τραγούδια θα είναι και αυτή η μοναδική βραδιά που θα μας χαρίσει στο Faliro Summer Theater. Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Σάββατο 24 Ιουνίου
Ώρα έναρξης 21:30

Faliro Summer Theater
Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο
Πληροφορίες : 210 9213310
Στο χώρο λειτουργούν μπαρ.

Τιμές εισιτηρίων:
Θέση σε τραπέζι 25€
Α ζώνη 20€
Β ζώνη 15€

Προπώληση: Viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here