Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κώστα Παρίση δεν χρειάζονται. Επί 20 χρόνια η πορεία του αποτελεί για την εγχώρια μουσική σκηνή, χαρακτηριστική καταγραφή. Τόσο από την πορεία του ως μέλος του εμβληματικού συγκροτήματος Υπόγεια Ρεύματα, όσο και από την μετέπειτα
προσωπική του πορεία μας χάρισε τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ.

Ενα ”υπόγειο ρεύμα” λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του cd, με λυρική διάθεση εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του, αλλά και από αυτά που γέννησαν οι συνεργασίες του με πολλούς φίλους του, όπως η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Χάρης Κατσιμίχας ο Μπάμπης Στόκας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Μίλτος Πασχαλίδης κ.α.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ενα νέο τραγούδι, ως προπομπός του επικείμενου cd του με τίτλο ”το ποδήλατο” που τραγουδάει παρέα με τον Μπάμπη Στόκα και είναι αφιερωμένο στην μνήμη του φίλου του Θάνου Ανεστόπουλου.

Παράλληλα κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι του Γιώργου Σταυριανού με τίτλο ”ο παλιός μου εαυτός” που ερμηνεύει ο Κώστας παρέα με τον Μίλτο Πασχαλίδη και έχει ήδη αγαπηθεί
πολύ.

Ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, ένας ήδη καταξιωμένος συνθέτης της νέας γενιάς συμπράττει με τον Κώστα Παρίση.

Μετρωντας πολλες συνεργασιες με τους Μανωλη Λιδακη, Αλκηστη Πρωτοψαλτη, Γιωργο Νταλαρα και πολλούς αλλους και έχοντας ενα εμβληματικο τραγούδι στις αποσκευές του, το “μεροκάματα” θα βρεθεί για μια βραδια παρεα με τον φιλο του Κωστα στην σκηνη.

Σας προσκαλούν παρέα με τις κιθάρες τους σε μια βραδιά κατάνυξης όπου τον πρώτο λόγο έχουν τα τραγούδια «γυμνά» όπως δημιουργήθηκαν.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα: 21.30

Ρότα Art Bar
Σόλωνος 124, Αθήνα
Κρατήσεις: 210 3801033

Είσοδος: 8 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here