Με μελωδία θα γεμίσουν και οι Τετάρτες του Ιουνίου στο «Θέσις 7» στο Μοναστηράκι, αφού το πρόγραμμα που παρουσιάζουν ο σπουδαίος καλλιτέχνης Κώστας Παρίσσης από τα «Υπόγεια Ρεύματα» και η νέα σημαντική ερμηνεύτρια Μικαέλα Δαρμάνη, πήρε παράταση εμφανίσεων για τις 7, 14 και 21 Ιουνίου.

—————————-

Μια ενδιαφέρουσα μουσική σύμπραξη έρχεται να συντροφέψει τις Τετάρτες του Μαΐου σε έναν ξεχωριστό χώρο, το «Θέσις 7» στο Μοναστηράκι. Από την Τετάρτη 3 Μαΐου και κάθε Τετάρτη για όλο τον Μάιο, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης ο Κώστας Παρίσσης από τα “Υπόγεια Ρεύματα”, θα συναντήσει στη σκηνή του «Θέσις 7» τη νέα σημαντική ερμηνεύτρια, Μικαέλα Δαρμάνη.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της το χειμώνα στη μουσική σκηνή “Σφίγγα” και στο Hotel Ermou μαζί με τον Μπάμπη Στόκα και την Angelica Dusk, η Μικαέλα Δαρμάνη  κάνει μια στάση στο Μοναστηράκι για να μας χαρίσει 4 μοναδικές βραδιές παρέα με τον Κώστα Παρίσση, λίγο προτού εκείνος ετοιμάσει βαλίτσες για τις καλοκαιρινές του συναυλίες παρέα με τον κοινό τους φίλο Μπάμπη Στόκα.

darmani_parissis_2017_04_001

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν θα έχει κοινές αναφορές στο καλό ελληνικό τραγούδι και θα επιχειρήσει να ενώσει τη Δύση με την Ανατολή και να μας ταξιδέψει ακουστικά σε γειτονιές του κόσμου.

Η Μικαέλα Δαρμάνη έγινε γνωστή με τις επιτυχημένες ακουστικές διασκευές του παρελθόντος και άφησε ισχυρό αποτύπωμα σε τραγούδια όπως τα “Μην τον ρωτάς τον ουρανό”, “Ας ερχόσουν για λίγο”, “Συ μου χάραξες πορεία” και “Αναπνοή μου”, τα οποία ήταν η αποσκευή για τις ζωντανές της εμφανίσεις. Σε αυτό το live θα μας ξαφνιάσει με τον πλούτο του ρεπερτορίου της.

Παράλληλα με αυτές τις εμφανίσεις, η Μικαέλα Δαρμάνη είναι στο στούντιο για την εγγραφή της νέας δισκογραφικής της δουλειάς.

darmani_2016_12_002

Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στις ζωντανές της εμφανίσεις είναι εκρηκτική, κάθε της εμφάνιση καταλήγει σε μια μοναδική εμπειρία αφού μετατρέπει την σκηνή σε ένα ερωτικό θεατρικό δραματουργικό μονόπρακτο όπου αφήνεται γενναιόδωρα στο παραδομένο κοινό.

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κώστα Παρίσση δεν χρειάζονται. Επί 20 χρόνια η πορεία του αποτελεί για την εγχώρια μουσική σκηνή, χαρακτηριστική καταγραφή.parissis_2016_10

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κώστα Παρίσση δεν χρειάζονται. Επί 20 χρόνια, η πορεία του αποτελεί για την εγχώρια μουσική σκηνή, χαρακτηριστική καταγραφή. Ένα “υπόγειο ρεύμα” με λυρική διάθεση που εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του, αλλά και από αυτά που γέννησαν οι συνεργασίες του με πολλούς φίλους του, όπως η Μελίνα Κανά, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Χάρης Κατσιμίχας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Πάνος Μουζουράκης κ.α.

Πρόσφατα ξεχώρισε με τη συμμετοχή του στο τραγούδι του Γιώργου Σταυριανού “Ο παλιός μου εαυτός”, ένα ντουέτο με τον Μίλτο Πασχαλίδη, ενώ κυκλοφόρησε και “Τα Κύματα”, ένα τραγούδι – προπομπό του καινούργιου του CD πού αναμένεται το φθινόπωρο.

Τους συνοδεύουν οι εξαιρετικοί μουσικοί
Στα πλήκτρα ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος
Στο βιολί, στον τζουρά και στα φωνητικά, ο Μάριος Παπούλιας

Από Τετάρτη, 3 Μαΐου και για όλες τις Τετάρτες του Μαΐου και τις Τετάρτες 7, 14 και 21 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 22:00

“Θέσις 7”
Αγ. Φιλίππου 7, Μοναστηράκι
Τηλ. 216 9000790

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here