Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης έρχεται στο Θέατρο Άλσος για μία παράσταση που με τη μοναδική ερμηνεία του σε σπουδαία τραγούδια θα μας συγκινήσει. Μία παράσταση που θα γράψει τη δική της Ιστορία. Τα συνειδητά βήματά του και η σταθερή πορεία του τον οδήγησαν σε σημαντικές συνεργασίες που τον καθόρισαν μουσικά. Έχει εμφανιστεί σε περιοδείες με τον Δημήτρη Μητροπάνο, συναντήθηκε δισκογραφικά με τον Γιώργο Νταλάρα και τη μεγάλη κυρία του τραγουδιού Μαρινέλλα, άλλα και με θρύλους της ελληνικής δισκογραφίας όπως η Βίκυ Μοσχολιού και ο Γιάννης Σπανός.

Σε αυτήν την παράσταση η ξεχωριστή χροιά της φωνής του σε συνδυασμό με ένα ρεπερτόριο που απλώνεται σε βάθος χρόνου θα φέρουν το κοινό κοντά στο γνήσιο λαϊκό τραγούδι.

Τραγούδια που έχουν μείνει στην ιστορία, αλλά και δικά του που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό, όπως το “Όνειρο Απατηλό” το οποίο  διασκεύασε ο Μίνως Μάτσας για την ταινία «Ευτυχία», αλλά και το πολύ αγαπημένο “Ιστορία”. Το τελευταίο υπογράφει και πάλι ο συνθέτης Μίνως Μάτσας σε  στίχους Σοφίας Καψούρου και αποτελεί το τραγούδι τίτλων της μεγάλης παραγωγής του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι».

Μουσικοί:
Πασχάλης Παπαζούδης: πιάνο/ενορχηστρώσεις
Αντώνης Αυγερινός: κιθάρες
Αντώνης Καλιούρης: πνευστά
Ορφέας Σιέρρας: τύμπανα
Γιάννης Σταματογιάννης: μπουζούκι

Πέμπτη 11 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21:00

Θέατρο Άλσος
Ευελπίδων 4 – Αθήνα

Τιμές εισιτηρίων:
Α’ ζώνη (τραπέζια πλατεία): 20€
Β’ ζώνη (τραπέζια πλατεία – εξώστης): 15€
Γ’ ζώνη (θέσεις εξώστη): 15€
Δ’ ζώνη (π.ο. θέσεις εξώστη): 10€
Όρθιοι με ποτό: 10€

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here