Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 3 Μαρτίου, τρεις σπουδαίοι μουσικοί και μια τραγουδοποιός συμπράττουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Upstage και μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι, σε ένα αποκριάτικο γλέντι, με άρωμα Μεσογείου.

Με μια συνεργασία – έκπληξη, ο σπουδαίος μουσικός και τραγουδιστής Κωστής Αβυσσινός, γιός του θρυλικού βιολάτορα Γιώργη Αβυσσινού, η τραγουδοποιός Μαρία Λούκα, ο αισθαντικός κρουστός Αλέξης Νόνης (Χαΐνηδες), ο δεξιοτέχνης των πνευστών Γιώργος Ζαχαριουδάκης, έρχονται να μας συναντήσουν στο Γυάλινο-UpStage, φορτωμένοι τραγούδια και μουσικές από την παράδοση και όχι μόνο.

avyssinos_louka_2016_02_001

Ο Κωστής θα παίξει το μπουλγαρί και άλλα έγχορδα και θα μας τραγουδίσει τους καημούς και τις χαρές της Κρήτης. Κοντά του η Μαρία θα μας θυμίσει τραγούδια αγάπης και νοσταλγίας. Το ρυθμό της παράδοσης θα δίνουν ο Αλέξης Νόνης στα κρουστά και ο Γιώργος Ζαχαριουδάκης, στα πνευστά. Οι ήχοι των παραδοσιακών μουσικών οργάνων, όπως το θιαμπόλι και η ασκομπαντούρα, θα καλέσουν τον Διόνυσο στην παρέα και η λύρα με το πιάνο θα πλέκονται γλυκά μεταξύ τους, για να μας ταξιδέψουν από την παράδοση μέχρι το σήμερα.

Οι τέσσερις καλλιτέχνες δημιουργούν ένα γνήσια παρεΐστικο κλίμα, με τις επιρροές της κρητικής μουσικής παράδοσης να λειτουργούν ως βάση και αφετηρία. Θα μας αφηγηθούν τραγούδια του χθες και του σήμερα και υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν με τα παντρέματα της κρητικής μουσικής με άλλες παραδοσιακές μουσικές της Ελλάδας, με τους ήχους της Ανατολής αλλά και της Δύσης.

Μια βραδιά γεμάτη κέφι, τραγούδι και χορό.
Ένα μουσικό ταξίδι με άρωμα Μεσογείου.
Ένα γνήσιο γλέντι αποκριάς!

Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμές:
Είσοδος 10 ευρώ με μπύρα/ κρασί
12 ευρώ με ποτό/
40 ευρώ φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτό ανά 4 άτομα

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη,
Τηλ. 210 9315 600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here