4/2/2011
www.musiccorner.gr

Ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στην Αθήνα από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου ο Νίκος Κουρκούλης, η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Κώστας Καραφώτης ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο FIX Live της Θεσσαλονίκης για μια σειρά εμφανίσεων που θα εντυπωσιάσουν.

Ο Νίκος Κουρκούλης με τις επιτυχίες που τον έχουμε αγαπήσει και όλοι λίγο ή πολύ έχουμε σιγοτραγουδήσει, αλλά και με το νέο του τραγούδι «Ποια είσαι εσύ (Η σκέψη μου)»,  παρουσιάζει μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Κώστα Καραφώτη, μια πρωτότυπη και ιδιαίτερη πρόταση στην διασκέδαση που θα ξεσηκώσει και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

Η Κέλλυ Κελεκίδου, επιστρέφει στην πόλη που την ανέδειξε ύστερα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ανανεωμένη και πολύ λαμπερή με το νέο της τραγούδι «Τελευταία φορά» αλλά και το ντουέτο της με τον Νίκο Κουρκούλη «Δεν συγκρίνεσαι» να είναι απ’ τα αγαπημένα των ραδιοφωνικών παραγώγων όλης της χώρας. Η Κέλλυ θα μας καθηλώσει με τις ερμηνείες της σε εκρηκτικές μπαλάντες της και θα μας απογειώσει με τις γνωστές χορευτικές επιτυχίες της.

Ο Κώστας Καραφώτης, έχοντας ήδη αρκετές επιτυχίες  στο βιογραφικό που τον έχουν δικαίως κατατάξει ανάμεσα στους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη με τις τελευταίες του επιτυχίες «Υποκλίνομαι» και «Δεν σου αξίζει» αλλά και με το νέο του single «Μόνο ένα φιλί» για να δώσει το δικό του παλμό στο πιο ξεχωριστό πρόγραμμα.

Ξεχωριστή στιγμή του προγράμματος η συνύπαρξη του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυ Κελεκίδου επί σκηνής σε ένα άκρως χιουμοριστικό ντουέτο, με την συμμετοχή του Κώστα Καραφώτη, γεμάτο εκπλήξεις, έξυπνους διαλόγους και άφθονη δόση χιούμορ.

Απ’  την Παρασκευή 4/2…

FIX Live
26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 2310-514.666, 2310-566163
Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή- Σάββατο από 4/2/2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here