Sometimes we losing our way…

Eκτός και αν ανήκεις στο φαν κλαμπ των Wedding Singers οπότε ξέρεις πάντα τον τρόπο και τον χρόνο για να συνδεθείς με την danceteria τους.

To νέο single “A Bit Closer” είναι αυτό το neon φως που θα σε οδηγήσει στον φρέσκο ήχο τους και παράλληλα συνδέεται με τις ξεσηκωτικές εμφανίσεις της μπάντας που μοιράζει “υπεύθυνα” γνώση και διασκέδαση σε όλες τις cool Αθηναϊκές πίστες.

Στην 2020 επιστροφή τους, ο προπομπός “A Bit Closer” γίνεται το soundtrack για την νέα γενιά party-hard kids που θέλoυν να έρθουν όσο πιο απλά και άμεσα, κοντά στην πιο αυθεντική χορευτική μπάντα της πόλης.

Ο μόνος τρόπος να τους συναντήσεις είναι στην πίστα, εκεί που το beat με το Γαλλικό “touch” συναντά τις ανθεμικές μελωδίες των φωνητικών και τα νέο – rave synths σου θυμίζουν ότι ο χρόνος είναι τώρα.

Στην αυγή της νέας δεκαετίας, η μπάντα που μας έμαθε να παρτάρουμε συνοδεία ευρηματικών live διασκευών επιστρέφει για να υπενθυμίσει πως γίνεται και να μας δείξει μέσα απο δικές της συνθέσεις ότι εξακολουθεί να είναι το καλά κρυμμένο dance μυστικό της πόλης, η φήμη του οποίου ταξιδεύει από στόμα σε στόμα.

Music by Labis Koudourogiannis, Hristos Alexakis
Lyrics by Matina Koudourogianni, Labis Koudourogiannis
Produced by Wedding singers

Guitar: Labis Koudourogiannis
Bass, Vocals: Labis Koudourogiannis
Programmed, Keyboards by Hristos Alexakis
Vocals: Thodoris Mavrogiorgis
Drums: Alexis Stavropoulos
Recorded, mixed and mastered by Nikos Lavdas

Wedding Singers are:
Lampis Kountourogiannis: electric guitar, bass, vocals
Christos Alexakis: keyboards, programming
Thodoris Mavrogiorgis: vocals
Alexis Stavropoulos: drums
Manolis Giannikios: drums

Από το album “Meet me at Danceteria”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here