Δύο καλλιτέχνες πολύ ιδιαίτεροι, αλλά και διαφορετικοί μεταξύ τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα τραγούδι που παντρεύει την ελληνική παράδοση με το μοντέρνο ευρωπαϊκό στοιχείο!

Η Κυριακή Δερέμπεη έχει συγκινήσει το κοινό σε όλες τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της αλλά και την ευαίσθητη ερμηνεία της, που εκφράζει τον καημό της προσφυγιάς της Μικράς Ασίας. Οι ερμηνευτικές της ικανότητες περιλαμβάνουν όλοτο φάσμα της ελληνικής παράδοσης και ταυτόχρονα είναι εξαιρετική σολίστ στο σαντούρι.

Ο LAVA (Κώστας Μολτσίδης), καταξιωμένος μουσικός με μακροχρόνια πορεία στα εγχώρια μουσικά δρώμενα και το ελληνικό rap, δέχεται την αγάπη του κόσμου σε όλες του τις δραστηριότητες.

derempei_lava_2018_03_001

Σήμερα, οι δύο αυτοί καλλιτέχνες παρουσιάζουν το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, το οποίο υποβλήθηκε το Φεβρουάριο στην επιτροπή της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision!

Tο τραγούδι «Κόκκινα Φεγγάρια», σε στίχους του LAVA και μουσική των Madfeel, είναι ένα τραγούδι που υμνεί το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά και τις ομορφιές της πατρίδας μας.

Στο τραγούδι κυριαρχεί ο ήχος από το σαντούρι, προσδίδοντας μια ιδιαίτερα μελωδική και ethnic διάθεση στη μελωδία του.

Ο παραδοσιακός ήχος συμπληρώνεται με τα rap φωνητικά του LAVA, προσδίδοντας την σύγχρονη διάσταση σε μια σύνθεση που ξεχειλίζει από Ελλάδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here