Η Κυριακή Δερέμπεη με την κρυστάλλινη, μαγευτική φωνή, αν και πολύ νεαρή, είναι μια πολυτάλαντη προσωπικότητα που κουβαλά στις μουσικές αποσκευές της πολλά χρόνια μουσικής παιδείας πάνω στην παραδοσιακή και τη Βυζαντινή μουσική.

Γόνος μουσικής οικογένειας, μεγαλωμένη μέσα σε ήχους παραδοσιακούς αλλά και εκκλησιαστικούς από τον παππού της, που υπήρξε και ο μέντορας της, η Κυριακή μπήκε από τα παιδικά της χρόνια στον κόσμο της μουσικής, μαθαίνοντας πιάνο και περσικό σαντούρι.

derembei_cover_2017_06

Η μέχρι τώρα πορεία της, εντυπωσιακή για την ηλικία της, περιλαμβάνει πληθώρα συνεργασιών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, όπως συναυλίες αλληλεγγύης, μουσικές παραστάσεις, τηλεοπτικές εμφανίσεις, ραδιοφωνικά αφιερώματα, θέατρο, κ.α.

Σήμερα ξεκινά τη συνεργασία της με τη Final Touch, παρουσιάζοντας μια εξαιρετική νέα εκτέλεση του τραγουδιού «Κάιρο» που γράφτηκε από τον Στέφανο Κορκολή, σε στίχους της Άντας Δούκα.

Το τραγούδι αυτό, με τις οριεντάλ επιρροές του και, φυσικά, την εξαιρετική ενορχήστρωση που επιμελήθηκε ο Λεωνίδας Τζίτζος, είναι μια πολύ ξεχωριστή σύνθεση που παντρεύει τον παραδοσιακό ήχο με πολύ μοντέρνα παραγωγή και αισθητική.

Η ερμηνεία της Κυριακής, που κρύβει στις φωνητικές της χορδές τον καημό της προσφυγιάς της Μικράς Ασίας, απογειώνει αυτή την ταξιδιάρικη μελωδία, συνθέτοντας το απόλυτο καλοκαιρινό soundtrack.

Ο Στέφανος Κορκολής που παρακολούθησε με ενδιαφέρον την πορεία της ηχογράφησης του τραγουδιού μέχρι την τελική του μίξη, δήλωσε, «πολύ ωραίο και εξαιρετική η Κυριακή»!

Η παραγωγή του τραγουδιού έγινε από τον Λεωνίδα Τζίτζο, και η ηχογράφηση έλαβε χώρα στα BK Studios. Τις κιθάρες έπαιξε ο Γιώργος Ρετίκας.

Ακούστε το τραγούδι της και αφήστε τη φωνή της να σας ταξιδέψει σε τόπους μαγικούς και εξωτικά τοπία! Καλή ακρόαση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here