Μεγάλο βήμα στην δισκογραφική της πορεία, κάνει η Κατερίνα Στικούδη! Συνεργάζεται με το δημοφιλές pop icon της Γαλλίας, La Zarra, για μια νέα εκδοχή του τραγουδιού “Evidemment”!

Η Καναδέζα La Zarra που κάνει καριέρα στην Γαλλία, έγινε γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο με τη συμμετοχή της στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Liverpool της Αγγλίας, με το hit single της “Evidemment”, το οποίο μετράει μέχρι στιγμής περισσότερο από 35.000.000 streams συνολικά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το “Evidemment” (Duet Version) που μόλις κυκλοφόρησε από την Universal Music France, αποτελεί τη μουσική σύμπραξη των 2 τραγουδιστριών οι οποίες ερμηνεύουν το κομμάτι, η καθεμιά στην μητρική της γλώσσα.

Η συνεργασία της La Zarra με την Κατερίνα Στικούδη ξεκίνησε στα τέλη Απρίλη και καθώς η La Zarra βρισκόταν σε πρόμο περιοδεία για την συμμετοχή της στην Eurovision. Χρειάστηκαν μόνο κάποιες διαδικτυακές συναντήσεις των 2 καλλιτεχνών, δημιουργικότητα και καλή διάθεση για να οδηγήσουν στη δημιουργία του “Evidemment” (Duet Version) που έχει στοιχεία από 80’s, discο pop & Vogueing.

Στίχοι: Fatima Zahra Hafdi , Ahmed Saghir, Yannick Rastogi, Zacharie Raymond
Ελληνικοί στίχοι: Antonis Pappas
Μουσική: Banx & Ranx, Benny Adam

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here