Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Γιοκαρίνης εμφανίζονται στο stage του AREA 22 στην πλατεία της Νέας Σμύρνης για 2 μόνο παραστάσεις: το Σάββατο 21 και το Σάββατο 28 Μαρτίου. Οι τρεις τραγουδοποιοί μας υπόσχονται δύο αξέχαστες βραδιές και ένα πρόγραμμα που θα περιέχει όλες τους τις επιτυχίες και τραγούδια που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό. “Ο Κουρσάρος “, “Νοσταλγός του Rock’N’Roll”, “Πάρε Με απόψε”, “Σαν σταρ του σινεμά”, “Γυριστρούλα”, “Βασιλική”, “Ευλαμπία”, “Μενεξεδιά”, “Τσικαμπούμ” κ.α.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο γνωστός σε όλους μας Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, είναι ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς της γενιάς του που με τα τραγούδια του έχει χαρακτηρίσει μία ολόκληρη εποχή. Τραγούδια που έγραψαν ιστορία, έγιναν “σλόγκαν”, τραγούδια διαχρονικά, τραγούδια που αγαπήθηκαν και μέχρι σήμερα βρίσκονται στα χείλη όλων.

Ο Νίκος Ζιώγαλας, συνδυάζοντας παραδοσιακή μουσική με ήχους rock και ηλεκτρονικούς, από το 1985 που κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος “Το τζάμπο” και με 11 συνολικά προσωπικούς δίσκους μέχρι σήμερα, έχει γράψει και ερμηνεύσει μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια της τελευταίας εικοσαετίας όπως τα “Σαν star του σινεμά”, “Πάρε Με Απόψε”, “Βασιλική”, “Βέροια, Θεσσαλονίκη, Αθήνα”, “Πέρασε η μπόρα” κ.α.

Η “Ευλαμπία” του Γιάννη Γιοκαρίνη από την πρώτη προσωπική του δουλειά “Φόρα Παρτίδα” αγαπήθηκε και τραγουδήθηκε από όλους μας. Ο Γιάννης Γιοκαρίνης παραμένει ένας αμετανόητος “νοσταλγός του rock ‘n’ roll” που δεν έχει αποφασίσει, από το 1968 που άρχισε να παίζει μουσική σε διάφορα συγκροτήματα, εάν θα είναι “κιθαρίστας ή ντράμερ”… Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Γι οκαρίνης είναι ένας καλλιτέχνης που μας συγκινεί όλους!

Οι τρεις τους θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με ενέργεια και τον γνωστό τους αυθορμητισμό!

papadopoulos_ziogalas_giokarinis_2015_03

Area 22 – Stage
Αγ. Φωτεινής 22, Νέα Σμύρνη
Τηλ. 211 4054442

Ώρα Έναρξης: 22:00

Είσοδος: 12 ευρώ μπύρα ή κρασί

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here