Οι Les Au Revoir με την νέα τους κυκλοφορία μας χαρίζουν μια πρωτότυπη διασκευή, αλλά και μια συνεργασία έκπληξη, με έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς και δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, τον Μανώλη Καραντίνη! Η έμπνευση τους είναι το τραγούδι “Εσύ”, μια μεγάλη επιτυχία του Μανώλη Χιώτη που πρωτοερμηνεύτηκε από την Μαίρη Λίντα. Κυκλοφόρησε το 1970 στο album “Το Τελευταίο Ηλιοβασίλεμα” και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες κλασικές λαϊκές δημιουργίες τις ελληνικής μουσικής.

les_au_revoir_interview_2016_05_019

Οι Les Au Revoir εκφράζοντας την αγάπη τους για τα τραγούδια του Μανώλη Χιώτη, βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να εμπλουτίσουν το “Εσύ” με λάτιν πνευστά, ηλεκτρονικά στοιχεία και έντονο χορευτικό ρυθμό. Η συμμετοχή του χαρισματικού σολίστα του μπουζουκιού Μανώλη Καραντίνη, ολοκληρώνει την αρχική ιδέα της διασκευής, αναβιώνοντας με τον δικό του χαρακτήρα την πρωτότυπη εκτέλεση και δίνοντας μια νέα πνοή στις μελωδίες του μπουζουκιού. Σημαντική είναι και η συμμετοχή του αξιόλογου μουσικού και ενορχηστρωτή Αντώνη Γούναρη στην ακουστική κιθάρα.

Οι Les Au Revoir και ο Μανώλης Καραντίνης μέσα από το “Εσύ” μας ταξιδεύουν σε όμορφα μουσικά μονοπάτια και μας θυμίζουν μια αγαπημένη σύνθεση, παρουσιάζοντας μας την χορευτική διασκευή της χρονιάς που κυκλοφορεί από την Plus Rec!

UPCOMING NEWS: Μετά το Πάσχα θα κυκλοφορήσει η οπτικοποιημένη εκδοχή του “Εσύ” σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Συλβέστρου, όπου μέσα από τις εικόνες του επιχειρεί να μας μεταφέρει στις όμορφες και ρομαντικές εποχές της Ελληνικής τηλεόρασης!

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here