Κι όταν πέφτω στα σκαλιά
Μη βιαστείς να με σηκώσεις
όση μου ‘λειψε αγκαλιά
Αυτό θέλω να μου δώσεις

H Λυδία Σέρβου, φέρνει μέσα στο καλοκαίρι ένα νέο τραγούδι. Όση μου ‘λειψε αγκαλιά,  σε μουσική και στίχους του Σταμάτη Χατζηευσταθίου.

Λυρικό, τρυφερό και ταξιδιάρικο, το νέο τραγούδι της ταλαντούχας Λυδίας Σέρβου,  επιβεβαιώνει ότι διαθέτει μια εξαιρετική φωνή με ιδιαίτερο χρώμα.

Το νέο της τραγούδι Όση μου ‘λειψε αγκαλιά, έρχεται τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του  πρώτου της προσωπικού δίσκου «Κάμε τον ύπνο σύννεφο», με 16 νανουρίσματα κορυφαίων ελλήνων συνθετών.

servou_cover_2016_07_001

Η πορεία της  Λυδίας Σέρβου  στη μουσική σκηνή, περνά μέσα από  πολλές και σημαντικές σπουδές . Διπλωματούχος Κλασσικού τραγουδιού και  Βυζαντινής μουσικής με πτυχίο διδασκαλίας (στο πιάνο), η Λυδία,  διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό.

Για το νέο της τραγούδι με τίτλο Όση μου ΄λειψε αγκαλιά και την συνεργασία της με τον Σταμάτη Χατζηευσταθίου, η Λυδία Σέρβου, σημειώνει:

Με τον Σταμάτη γνωριστήκαμε τυχαία…ένα βράδυ μέσω του κοινού μας φίλου και στιχουργού Ανδρέα Καραγιαννίδη. Είχαν γράψει ένα τραγούδι με τον Ανδρέα… το άκουσα… το ζήλεψα… το ζήτησα…

Κάπως έτσι με άκουσε ο Σταμάτης… και λίγο καιρό μετά… μου τηλεφώνησε και μου είπε… Έχω κάτι για σένα… για τη φωνή σου… Θέλεις να το ακούσεις?

Και έτσι γεννήθηκε το “όση μου ‘λειψε αγκαλιά”

Ένα αισιόδοξο κομμάτι που το αγάπησα από το πρώτο άκουσμα. Στη συνέχεια προστέθηκε στην παρέα μας ο μόνιμος συνεργάτης, συνθέτης και φίλος Νεοκλής Νεοφυτίδης που με την ενορχήστρωσή του το έκανε ακόμα πιο αισιόδοξο και καλοκαιρινό. Κάπως έτσι γεννιούνται τα τραγούδια… κάπως έτσι φτιάχνονται και οι παρέες…

Μουσική – Στίχοι: Σταμάτης Χατζηευσταθίου
Ενορχήστρωση: Νεοκλής Νεοφυτίδης

Παίζουν οι μουσικοί:
Νεοκλής Νεοφυτίδης πιάνο
Στάματης Χατζηευσταθίου κιθάρα
Δημήτρης Σιάμπος κιθάρα
Θανάσης Σοφράς μπάσο
Στράτος Σαμιώτης κρουστά
Γιάννης Καραγιαννάκης τρομπέτα
Ηχοληψία: Ηλίας Λάκκας
Studio Odeon

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here