Την Πέμπτη, 29 Ιουλίου στις 9 μ.μ., στον πολυχώρο τέχνης Galerie Δημιουργών, η Λίνα Ροδοπούλου θα παρουσιάσει ένα ελληνογαλλικό πρόγραμμα – νοερό ταξίδι ανάμεσα στις δύο χώρες! Αποσκευές της αποτελούν τόσο οι αγαπημένες μελωδίες της Γαλλίας που έχει ερμηνεύσει δισκογραφικά όσο και τα καινούρια της ελληνικά τραγούδια τα οποία κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Επίσης, θα παρουσιάσει στο κοινό και τις γαλλικές εκδοχές γνωστών ελληνικών κομματιών των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Μίμη Πλέσσα, κ.ά. Σε αυτό το ταξίδι θα την συνοδεύει ο Κώστας Παρισιάδης στην κλασική κιθάρα, και ο Δημήτρης Κούστας στο ακορντεόν.

Η Λίνα Ροδοπούλου, είναι μια μουσικός που αν δεν γνωρίζαμε την ελληνική της καταγωγή, θα παίρναμε όρκο ότι έχει γαλουχηθεί στην παριζιάνικη μουσική σκηνή. Έχει αφιερώσει πολλά χρόνια από την καριέρα της στη γαλλική μουσική, κάνοντας live εμφανίσεις και αφήνοντας το αποτύπωμά της και στη δισκογραφία με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, Νοuvelle passion, μια συλλογή κιθαριστικών διασκευών αγαπημένων γαλλόφωνων τραγουδιών, σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη.

Πέμπτη 29 Ιουλίου
Ώρα Προσέλευσης: 20:45
Ώρα έναρξης: 21:00

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά

Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here