7/1/2011
www.musiccorner.gr

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ξέφρενο αποκριάτικο party!!!

Το PUT YOUR MASK ON είναι ένα αποκριάτικο event που θα έχει τη φιλοσοφία ενός ξέφρενου πάρτυ με αγαπημένες μουσικές από την δεκαετία του 80!

Όλo το πρόγραμμα του event σχεδιάστηκε με τη λογική να συνδυάσει το κέφι και το χιούμορ με επίκεντρο, μυθικές φιγούρες της δεκαετίας του ’80.  Οι πόρτες του χώρου θα ανοίξουν περίπου στις 21.00 με Dj sets μέχρι το opening act που είναι οι Prestige, μια 80s cover band.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Γιοκαρίνης τραγουδάει επίσης 80s και φυσικά την δική του «Ευλαμπία», ένα από τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα αυτής της δεκαετίας.

Τα Dj set, θα συνεχίζονται μέχρι την εμφάνιση του τρίτου act που δεν θα είναι άλλο από τον Earnest Valentino, τον καλύτερο σωσία του Michael Jackson που κυκλοφορεί στη διεθνή show biz! Το πρόγραμμά του θα αναβιώσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του πιο μεγάλου Star, επίσης με κουστούμια, χορευτικό show και special effects.

Στην κορύφωση της βραδιάς η λαοφιλής Samantha Fox, σεξυ όσο ποτέ, θα λάβει τη σκυτάλη για να μας θυμίζει όλους τους λόγους για τους οποίους απότελεσε την απόλυτη αντρική φαντασίωση από την δεκαετία του 80 μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια οι DJs αναλαμβάνουν τα decks για να κρατήσουν ψηλά τα πνεύματα και τα σώματα σε κίνηση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2010
στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού από τις 21.00 μέχρι το πρωί!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210-6465000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here