Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά στον φιλόξενο χώρο του ΙΛΙΟΝ plus, στο κέντρο της Αθήνας.

Τα Σάββατα, 4 και 11 Μαρτίου θα παρουσιάσουν τραγούδια που συνδέονται με την προσωπική τους πορεία αλλά και όσα τους συνδέουν σε ένα κοινό μουσικό ζητούμενο που περιλαμβάνει και το έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι.

peridis_kalimeri_2016_03_001

Ο Ορφέας Περίδης, σημαντικότατος τραγουδοποιός, με την γοητευτική μελωδικότητα της φωνής του, θα μας θυμίσει όσα δικά του αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε φανατικά: Την «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το’βαλες καρδιά μου», μαζί με αγαπημένες του διασκευές.

Από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της σχολής της Θεσσαλονίκης, με θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής, η Λιζέτα Καλημέρη είναι μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα με μεγάλη ερμηνευτική γκάμα.

Πληροφορίες:
Σάββατα 4 & 11 Μάρτη 2017 Έναρξη: 22:30

Είσοδος: 13€ με μπύρα ή κρασί στο μπαρ // Ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι 25 € , φιάλη ποτού: 120 € (κομπλέ) / κρασί ανά δύο άτομα: 60 € (κομπλέ)

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
Τηλ. Κρατήσεων: 2108824383

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here