Για μία συναυλία εφ΄ όλης της ύλης ξεκίνησε ο Γιάννης Πάριος  στο Κατράκειο, αλλά γρήγορα ορίστηκε και δεύτερη αφού σε λίγες μόνο μέρες ήταν sold out.

11.000 κόσμος αποθέωσε τον ερμηνευτή του έρωτα, ο οποίος ταξίδεψε το κοινό  για 3 ώρες  στις μεγάλες στιγμές  του ελληνικού τραγουδιού. Μαζί του επί σκηνής η 10μελής ορχήστρα του με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούτσο καθώς και χορωδία.

parios_katrakeio_2015_09_02

Με το μοναδικό του ταλέντο και την αμεσότητά του με το κοινό, ξεσήκωνε τον κόσμο σε κάθε του τραγούδι, προκαλώντας τους να τραγουδούν όλο και πιο δυνατά. Ανεξίτηλες μελωδίες σπουδαίων δημιουργών, όπως οι Μάνος  Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Βασίλης Τσιτσάνης, που συγκίνησαν και πέρασαν στα χείλη και τις καρδιές μας, τα άνθη από τη δική του κιβωτό τραγουδιών. «Ποιος θα συγκριθεί μαζί σου», « Έρχονται στιγμές», «Θα με θυμηθείς», «Κόκκινο Γαρύφαλλο», «Απορώ», «Μάτια μπλε», «Πιο καλή η μοναξιά» και πολλά άλλα. Δεν παρέλειψε να κάνει κι ένα μικρό αφιέρωμα στο φίλο του Αντώνη Βαρδή, “που έφυγε πολύ νωρίς από δίπλα μας”, όπως είπε ο ίδιος.

parios_katrakeio_2015_09_01

Λίγο πριν η βραδιά φθάσει στο τέλος της δεν παρέλειψε να τραγουδήσει τραγούδια των Κυκλάδων, τα Νησιώτικα που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχής του και να ξεσηκώσει όλο το θέατρο να χορέψει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here