To απόλυτο hit της δεκαετίας του ’90 «Sweet Harmony», επιστρέφει ανανεωμένο!

Μία νέα, electropop, διασκευή, που εντυπωσιάζει! Η φωνή της νεαρής ερμηνεύτριας Maiy συναντά το μοναδικό μουσικό ταλέντο του καταξιωμένου συνθέτη και παραγωγού Mark F. Angelo, το όνομα του οποίου είναι συνδεδεμένο με πολλές επιτυχίες του εγχώριου dance chart και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι αυτή η διασκευή-πρόταση του «Sweet Harmony», που αναμένεται να αγαπηθεί από τα ραδιόφωνα και τα clubs!

H Μaiy είναι μια νεαρή καλλιτέχνις από την Ελλάδα, με ένα ωραίο mix πολιτισμών στο γενεαλογικό της δέντρο. Μετράει πάνω από 8 χρόνια μαθημάτων φωνητικής, και έχει μια δεκαετία σπουδές σε κλασσικό πιάνο και κλασσική κιθάρα, γεγονός που την έχει βοηθήσει στο να γράφει την δική της μουσική, αλλά και στίχους. Επίσης έχει παρακολουθήσει για ένα χρόνο μαθήματα θεάτρου και υποκριτικής, και 5 χρόνια μαθημάτων χορού μοντέρνου/jazz.

Έχει εμφανιστεί Live σε αρκετά clubs και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στην Αθήνα,με πολύ γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Την περίοδο 2011-2013 υπήρξε μέλος του ποπ/ροκ συγκροτήματος Velvet Fire,το οποίο είχε κυκλοφορήσει  τρία κομμάτια:” Απίστευτα πολύ ” (προτεινόμενο για Mad Music Award το 2012 ), “Τρελά Βεγγαλικά”, (όπου είχε γράψει και στίχο ) και “No Parking”, (υποψηφιότητα για την Ελληνική συμμετοχή στην Eurovision του 2012) όπου η  Maiy είχε τον πρωταρχικό ρόλο στα φωνητικά.

Η Μaiy προσεγγίζει κάθε πλευρά της μουσικής με αμείωτο ενδιαφέρον και φροντίζει να δίνει το 100% του εαυτού της σε  κάθε εμφάνιση και ερμηνεία της, πάντα με μια νότα φρεσκάδας , ενέργειας και πάθους για αυτό που κάνει.

Χωρίς περιοριστικές μουσικές ταμπέλες , κλίνοντας στην ποπ με μια μικρή δόση μελοδραματισμού (λόγω της αγάπης της στο μουσικό θέατρο) , πάντα ψάχνει για το κάτι διαφορετικό στην μουσική και στις συνεργασίες της, ώστε να ωριμάσει και η ίδια σαν καλλιτέχνιδα.

Ερμηνεύει με ευκολία σε 6 διαφορετικές γλώσσες και αυτό που την διακρίνει είναι το γεγονός ότι η σκηνική της παρουσία πάντα κάνει την διαφορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here