Φέτος τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα περνάμε παρέα με τα πασίγνωστα λαϊκά τραγούδια της μουσικής παράστασης «Τι Πρέπει – Τι Δεν Πρέπει» που παρουσιάζει ο νέος τραγουδιστής Χάρης Μακρής.

Αυτή τη φορά, μαζί του βρίσκεται η πολλά υποσχόμενη νέα ερμηνεύτρια Δήμητρα Σταθοπούλου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στη μουσικοθεατρική παράσταση «Ξημερώνει Κυριακή» καθώς και στο πρόσφατο ντουέτο με τον Δημήτρη Μπάση «Μαλώνω Την Καρδιά», που ξεχώρισε ήδη στα αθηναϊκά ραδιόφωνα.

stathopoulou_2014_12

Η μουσική παράσταση «Τι Πρέπει – Τι Δεν Πρέπει» θα μπορούσε να είναι ο μεγάλος απολογισμός μιας σχέσης. Κανόνες, αμαρτίες, υποσχέσεις, διλήμματα, προδοσία ενθουσιασμός κι απογοήτευση γίνονται επί σκηνής βαθιά αγάπη μέσα από τραγούδια όπως τα «Πρέπει», «Επίσημη Αγαπημένη», «Λάθος», «Αν Είναι η Αγάπη Αμαρτία», «Μια Παλιά Ιστορία», «Δεν υπάρχει ευτυχία», «Ψίθυροι Καρδιάς» και άλλα κλασικά αλλά και νεότερα κομμάτια, βεβαίως, που έχουμε αγαπήσει με τις φωνές των Νταλάρα, Μητροπάνου, Πάριου, Διονυσίου, Καζαντζίδη ,Τερζή, Βαρδή, Βάνου, Πουλόπουλου, Μοσχολιού, Αλεξίου, Βιτάλη, Σακελλαρίου, Μακεδόνα, Μπάση, Κανά, Ασλανίδου κ.ά.

Η παράσταση αυτή επιστρέφει στο «Ρυθμός Stage» μετά την εξαιρετική πρεμιέρα του Οκτωβρίου, ακολουθώντας τη μεγάλη επιτυχία της περσινής παράστασης «Σε Βλέπω Στο Ποτήρι Μου».

Αξίζει να τονιστεί πως και στις δύο εορταστικές παραστάσεις οι τιμές εισόδου και κατανάλωσης παραμένουν οι ίδιες, χωρίς προσαυξήσεις.

Την επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Βραχνός.

makris_2014_12

Παίζουν οι μουσικοί:
Πιάνο – Ενορχηστρώσεις: Άκης Μουχλιανίτης
Μπουζούκι: Άρης Κούκος
Ακορντεόν: Ντίνος Χατζηιορδάνου
Κόντρα Μπάσο: Άγγελος Παπαδάτος
Κιθάρα: Βαγγέλης Κονταράτος

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ. 210 9750060

Ώρα έναρξης: 23:30

Είσοδος:
12 € (με μπύρα ή κρασί, +3€ το ποτό),
Μπουκάλι κρασί με ποικιλία τυριών-αλλαντικών 50€/2 άτομα,
Φιάλη ποτού κομπλέ 100€/4 άτομα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here