Ο ιδιαίτερος τραγουδοποιός Μάνος Πυροβολάκης, που ξεχωρίζει ως σύγχρονος λυράρης, που συνδύασε μέσα από τις μουσικοσυνθέσεις του την pop – rock μουσική με τις παραδοσιακές μελωδίες, θα βρεθεί με εκλεκτούς καλεσμένους για δύο παραστάσεις στο Caja De Musica.

Για δυο μοναδικές βραδιές δημιουργεί ένα πρόγραμμα πολύπτυχο, γεμάτο εναλλαγές, στήνει και φέτος το δικό του κρητικό – rock πάλκο. Παράλληλα με τις επιτυχίες του “Το Χαμόγελο σου”, “Τι μας ενώνει”, “Όλα για όλα”, “Στης εκκλησιάς την πόρτα”, “Αν η αγάπη”, “Μπορεί να βγω” κ.α. που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, μας παρουσιάζει και μας τραγουδά διασκευές όπως τα “Συρτά του Ροδινού” & “Σ’ αυτό τον κόσμο”, κάνοντας πάντα αναφορά στην Κρητική παράδοση και όχι μόνο, μέσα από τη δική του αισθητική προσέγγιση.

Μαζί του δύο καλεσμένοι που αγαπά πολύ, θα ενώσουν τις φωνές και τις μελωδίες τους σε ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα – πρόταση.

Η Fide Koksal, η αισθαντική αυτή ερμηνεύτρια και στιχουργός από τη Σμύρνη, που ζει και στις δύο χώρες, έχει συνεργαστεί με μεγάλους έλληνες δημιουργούς και διακρίνεται για τη σκηνική της παρουσία θα βρεθεί μαζί του την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου ενώ ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, ο δημιουργός τόσων αγαπημένων μας μουσικών ιστοριών και τραγουδιών που μας έχουν σημαδέψει και ταξιδέψει μαζί μας στο διάβα των χρόνων, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.

Τον Μάνο Πυροβολάκη συνοδεύουν επί σκηνής ο Αποστόλης Βαλαρούτσος στην ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα και στο τραγούδι, ο Κώστας Γιανίρης στο μπάσο και στα φωνητικά, ο Γιάννης Μολυμπάκης στο λαούτο, ο Βαγγέλης Μαμαλάκης στο λαούτο και την ακουστική κιθάρα και ο Θάνος Μιχαηλίδης στα Drums.

Παρασκευές 10 & 17 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 22.00

Caja de Musica
Σινώπης 27 – Αθήνα

Είσοδος: 12€
Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 – 22.00)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here