Ο ροκάς Μάνος Τρυπιάς έρχεται από την Κρήτη στην Αθήνα, μαζί με τον δικό του μουσικό “Αυτοσχέδιο Μηχανισμό”, για να δημιουργήσει την απόλυτη ροκ παράσταση. Ξεχάστε τις συνηθισμένες βραδιές στο Caja De Musica, αυτή τη φορά η μπάντα και οι καλεσμένοι τους θα σας κάνουν να σηκώσετε τις μπύρες στον αέρα!

Με περισσότερες απορρίψεις από τους Beatles πριν γίνουν διάσημοι, ο Μάνος Τρυπιάς, χρησιμοποιεί με αίσθημα ευθύνης τη μουσική του ως «χρονομηχανή» για να μεταφέρει φίλους και ακροατές με ασφάλεια σε διάφορα μέρη και εποχές. Μέσα από το φως των όσων αγαπά αλλά και το σκοτάδι των όσων τον στοιχειώνουν, ο τραγουδιστής αφοπλίζει με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια της ερμηνείας του, κρατώντας σφιχτά τα όπλα του: την κιθάρα του, το ταλέντο του και την αγάπη του για τη μουσική.

Ο Αυτοσχέδιος Μηχανισμός αποτελείται από:
Κώστας Αλμπάνης – κιθάρα
Βαγγέλης Γαβαλάκης – μπάσο
Τρικαλέρο – ντραμς

Καλεσμένοι με το ζόρι:
Γιώργος Κυδωνάκης & Σπύρος Τσαρούχης
Χρήστος “Λάγνης” Πανοηλίας
Λεωνίδας Μαριδάκης

Την παρουσίαση της εκδήλωσης αναλαμβάνει ο σχετικά αστείος stand-up comedian, Στέλιος Ανδρεαδάκης.

Μήνυμα από τον Μάνο Τρυπιά:Το κάναμε Παρασκευή για να έρθετε. Αν δεν τα καταφέρετε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εμείς θα έρθουμε από Κρήτη, θα ξυπνήσουμε πρωί, θα πάρουμε καράβι, φουρτούνες, ταλαιπωρίες, κρύα, καπάκι soundcheck, κουρδίσματα, αυπνία, πείνα, δίψα και τέτοια… εσείς όμως να είστε καλά! Ό,τι θέλετε. Ενημερώνουμε πως αν δεν έρθετε… θα σας βρούμε!

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 22:00

Caja De Musica
Σινώπης 27, Aθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6945166085

Τιμές εισιτηρίων: 8€ προπώληση / 10€ ταμείο

Προπώληση: cometogether

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here