Η Μαντώ μας ταξιδεύει στις πιο μελωδικές «Βραδινές Διαδρομές» με το ομότιτλο νέο album της, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. Μεταξύ των τραγουδιών του «Βραδινές Διαδρομές» είναι και το «Χριστούγεννα Χωρίς Εσένα», το νέο single του album, με το οποίο η Μαντώ «ντύνει» τις φετινές γιορτές.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια, που έχει χαράξει τη δική της σπουδαία πορεία στην ελληνική μουσική, μας χαρίζει 12 καινούργια τραγούδια με κοινή θεματική τον ανεκπλήρωτο έρωτα, τα οποία ερμηνεύει με την εξαιρετική χροιά της. Η ίδια η Μαντώ έχει γράψει τους στίχους, καθώς και τη μουσική μαζί με τον Αντώνη Σκόκο, ενώ την παραγωγή του album έκανε ο Γιάννης Δόξας.

Μία πρώτη «γεύση» από το «Βραδινές Διαδρομές» έδωσε το ντουέτο «Του Ονείρου Πειρατές» με τον Νινό Ξυπολιτά, το οποίο αποκαλύφθηκε πριν από λίγους μήνες και αγαπήθηκε από το κοινό, ενώ στο tracklist περιλαμβάνονται ακόμα δύο ντουέτα, τα «Δε Θα Ξαναγαπήσω» με την Τάνια Μπρεάζου και «Τα Καλύτερα Θα ‘Ρθουνε» με τον Θοδωρή Φέρρη.

Το νέο single από το album είναι το «Χριστούγεννα Χωρίς Εσένα», μία δυνατή μπαλάντα για τις γιορτές που έχουν επηρεαστεί από την απώλεια.

Το «Βραδινές Διαδρομές» είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε φυσικό προϊόν.

Χριστούγεννα χωρίς εσένα
δεν είναι γιορτή στη δική μου γη
γύρω φωτα αναμμένα
μα δεν είσαι εκεί
έγινες σιωπή

Μια ευχή μόνο θα κάνω
να ‘σουν εδώ έστω κι απόψε

R: Μια γιορτή που δε θέλω να ζήσω
αν τα μάτια σου δεν είναι εδώ
Μακριά σου πως να τα στολισω
Χριστούγεννα Χριστούγεννα
χωρίς εσένα..

Δυο κεριά κι ένα μπουκάλι
πίνω μοναξιά νά’χω συντροφιά
κι όσο αλλού γιορτάζουν άλλοι
όνειρα παλιά ριχνω στη φωτιά

Μια ευχή μόνο θα κάνω
να ‘σουν εδώ έστω κι απόψε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here