Η Marfie (κατά κόσμον Μαρία Κατικαρίδου) είναι μια αυτοδημιούργητη μουσικός και pop καλλιτέχνιδα με καταγωγή από το Κιλκίς, η οποία ανακάλυψε την κλίση της στο τραγούδι και τη μουσική από την πρώϊμη εφηβική της ηλικία.

Το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή για να δηλώσει συμμετοχή στο 2ο Ελληνικό X-Factor το 2009 όντας σε ηλικία μόλις 16 ετών! Παρ’ όλο που εντυπωσίασε αρχικά στην audition με τις ερμηνευτικές της ικανότητες και τους τέσσερις κριτές (Νίκος Μουρατίδης, Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Λεβέντης, Γιώργος Θεοφάνους), δυστυχώς αυτό δεν ήταν αρκετό να της δώσει τη συμμετοχή στην τελική φάση του τηλεοπτικού show.

marfie_2014_11_01

Η υπόσχεση στον εαυτό της να μην τα παρατήσει και να επανέλθει στο X-Factor 3 πραγματοποιήθηκε και πλέον ένα χρόνο μετά, πιο ώριμη και βελτιωμένη σε σύγκριση με το παρελθόν, βρίσκεται εκεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στα live της τελικής φάσης του show, κάτι το οποίο τελικά καταφέρνει!

Μέσα από την πορεία της στο X-Factor η Marfie κατάφερε να προσελκύσει τα βλέμματα του μουσικόφιλου κοινού και όχι μόνο. Η εξέλιξή της μουσικά και φωνητικά ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και αυτό επιβεβαιωνόταν μέσα από τη συμμετοχή της σε σημαντικά events και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας. Ξεχωρίζουν: η 3η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, το Φεστιβάλ Άρδα ’13, καθώς και το opening act της Μουσικής Συναυλίας Θετικής Ενέργειας της Amita Motion που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης τον Ιουλίο του 2011, στην οποία η Marfie βρέθηκε έπειτα από σχετική ψηφοφορία του κοινού το οποίο την επέλεξε να πλαισιώσει καλλιτεχνικά τους Νίκο Μίχα, Mark Angelo, Shaya, OtherView, Vegas, Stavento & Tamta.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Marfie είναι και επίσημα πλέον γεγονός αφού από τις 6 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το πρώτο της single με τίτλο «Χαμένη Μου Αγάπη» από τη Feelgood Records.
Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα (iTunes, Spotify, Napster, Deezer) καθώς και σύντομα θα ξεκινήσει η διάθεσή του και μέσω των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας Cosmote και Vodafone, το οποίο τραγούδι θα μπορεί να επιλεγεί και ως calling tune στο κινητό μας τηλέφωνο.

Η «Χαμένη Μου Αγάπη» είναι ένα δροσερό pop/dance κομμάτι και αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να υποδεχτούμε δυναμικά το φθινόπωρο. Τη σύνθεση και τη μουσική επιμέλεια του κομματιού υπογράφουν οι OtherView, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει η λέξη επιτυχία!

Στο προσεχές διάστημα αναμένεται και η κυκλοφορία των 2 official remixes του Χαμένη Μου Αγάπη, από τους BeatGhosts και από τον Dito, οι οποίοι έχουν ήδη βάλει τις προσωπικές τους dance πινελιές σε μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες του σήμερα, τα remix των οποίων αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των playlist ραδιοφωνικών σταθμών και clubs σε όλη τη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here