Ένα γοητευτικό βαλς του Νικόλα Λειβαδίτη (nL) με την εξαιρετική ερμηνεία της Μαρίας Καλούδη.

Ολοκαίνουργιο τραγούδι με σύγχρονη ματιά και δυναμική αλλά και διακριτικά αρώματα απ’ το χτες. Ένα τρυφερό βαλς που ξαφνιάζει για την πολύχρωμη ματιά του, την άμεση διεισδυτικότητά του, την τέχνη και τεχνική του.

Ο Νικόλας Λειβαδίτης(nL) και η Μαρία Καλούδη, εδώ και τέσσερα χρόνια, αποτελούν ένα μοναδικό καλλιτεχνικό ζευγάρι που τόσο στην δισκογραφία, όσο και στις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα, έχουν χαρίσει μοναδικά δείγματα γραφής. Νέοι άνθρωποι, με σπουδές και διακρίσεις στο αντικείμενό τους, δημιουργούν στο σήμερα παντρεύοντας τη φρεσκάδα και την ευρηματικότητα με τη ρίζα του καλού μας τραγουδιού.

kaloudi_leivaditis_nikolas_2018_02_001

Ολοκληρωμένος δημιουργός ο Νικόλας Λειβαδίτης(nL), υπογράφει και στίχο και μουσική, αλλά και «μάγος» της ακουστικής κιθάρας με σπουδαίους δασκάλους και ξεχωριστές συνεργασίες στο ενεργητικό του (Σπανός, Ζουγανέλης κ.ά.) Τραγούδια του ερμήνευσαν μεταξύ άλλων η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Πάνος Μουζουράκης κ.ά.

Η Μαρία Καλούδη πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος, ακολουθεί τον μουσικό δρόμο της καρδιάς της με ξεχωριστά αποτελέσματα. Στις μελωδίες και τον λόγο του Νικόλα Λειβαδίτη(nL), έχει βρει το κατάλληλο όχημα για να αναδείξει τις πηγαίες ερμηνευτικές της δυνατότητες.

Το «Όλα όπως πρώτα» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group υπογραμμίζει με πληρότητα τις αρετές και των δύο προικισμένων καλλιτεχνών . Ένα κρυστάλλινο αλλά και νευρώδες συνάμα βαλς, με καίριο στίχο και υποδειγματική ερμηνεία ξεκινά το ταξίδι του.

Το «Όλα Όπως Πρώτα» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here