Η νέα κυκλοφορία από τη Maria Magdalene.

Η νεαρή ερμηνεύτρια με την ξεχωριστή soul χροιά και τον ανατρεπτικό new alternative pop/rnb ήχο του κομματιού, μας παρακινεί να παρασυρθούμε στους ρυθμούς της και να αφήσουμε τη μουσική της να μας …υπνωτίσει.

maria_magdalene_2016_01_001

Σε στίχους και μουσική που έχει συνθέσει η ίδια και σε παραγωγή του Νίκου Αγκλούπα, δίνει την δική της «απάντηση» σε όσους πιστεύουν ότι τέτοιες επιτυχίες είναι μόνο εισαγόμενες.

Η Μαρία Μαγδαληνή ή αλλιώς “Μaria Magdalene” έκανε τις πρώτες της συνθετικές και στιχουργικές απόπειρες στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών. Ώριμη, πλέον, τη συναντάμε στα πρώτα της δισκογραφικά βήματα, καθώς αυτό το διάστημα βρίσκεται στο studio για την ολοκλήρωση του πρώτου της προσωπικού αγγλόφωνου άλμπουμ.

Το “Hypnotize” αποτελεί το πρώτο single του άλμπουμ, γεύση του οποίου θα πάρουμε και στα επερχόμενα κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν. Επίσης έχει ξεκινήσει live εμφανίσεις με την μπάντα της σε ένα πρόγραμμα άκρως up tempo με δικά της original κομμάτια αλλά και με μεγάλες επιτυχίες διασκευασμένες στο ανάλογο ύφος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here