Η Μαρία Παπαγεωργίου έρχεται για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για τη μεγάλη καλοκαιρινή της συναυλία στην Αθήνα, την 1η Σεπτεμβρίου!

Στην πρώτη της επί σκηνής συνάντηση με όλους τους μουσικούς και συνεργάτες, μετά από 6 μήνες και λίγο πριν το κλείσιμο της καλοκαιρινής της περιοδείας, η Μαρία Παπαγεωργίου μαζεύει όλες τις εικόνες και τα τραγούδια από την τελευταία της εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου ως την πιο πρόσφατη ταράτσα του Gazarte και όλους τους όμορφους σταθμούς ανά την Ελλάδα, και ανεβαίνει στη σκηνή της Τεχνόπολης.

Πάντα ανήσυχη και συνεπής στο όνειρό της , η Μαρία Παπαγεωργίου ξέρει να μετατρέπει όλα τα συναισθήματα σε μουσική, καταργώντας τις ρεπερτοριακές νόρμες, επιστρέφοντας κάθε φορά με μια νέα πρόταση. Στην καλύτερη της φάση, το καλοκαίρι του 2020, συναντά το φιλόμουσο ακροατήριό της, ένα ακροατήριο πολύ πιστό που έρχεται πραγματικά για να την ακούσει και ανεβαίνει στη μεγάλη και φιλόξενη σκηνή της Τεχνόπολης, τραγουδώντας για όλους όσοι λαχτάρησαν τη χαρά και τη μυσταγωγία μιας συναυλίας.

Την 1η Σεπτεμβρίου, δίνουμε ραντεβού κάτω από το φουγάρο με τη Μαρία και τους εκλεκτούς μουσικούς της. Τη Σοφία Ευκλείδου στο τσέλο, τον Κρίτωνα Μπελλώνια στα τύμπανα, τον Γιώργο Ντάνη στο κοντραμπάσο και τον Σταύρο Ρουμελιώτη στις κιθάρες.

Opening act: Atomic Love
Τη συναυλία θα ανοίξουν οι indie pop “Atomic Love| που αποζητούν να ερευνήσουν τη διαρκή ανάγκη εξέλιξης και αυτοκαταστροφής του ατόμου σε μια σχέση. Στη σκηνή της Τεχνόπολης θα μας περιμένουν με ένα κράμα από ψυχεδελικές κιθάρες, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και ονειρικές μελωδίες και στίχους.

1 Σεπτεμβρίου
Ώρα Έναρξης:21.00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Τιμές εισιτηρίων:
ΔΙΑΖΩΜΑ Α & Δ: 12€
ΔΙΑΖΩΜΑ Β, Γ1 & Γ2: 10€

Προπώληση
viva.gr

Τα εισιτήρια στα τραπέζια είναι θεάματος – δεν περιλαμβάνεται ποτό
Η κατανάλωση ποτού είναι προαιρετική

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here