Η ελληνοκύπρια ερμηνεύτρια και δημιουργός, Marian Georgiou τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της ιταλικής μουσικής σκηνής. Αξίζει μόνο να αναφέρουμε τη συνεργασία της με τον Roberto Casalino, που είναι από τους πιο γνωστούς ιταλούς δημιουργούς. Ανάμεσα στις τεράστιες επιτυχίες του είναι τα “Non ti scordar mai di me” και “Novembre” με τη Giusy Ferreri, που σκαρφάλωσαν στις πρώτες θέσεις των ιταλικών αλλά και ευρωπαϊκών charts. Πιο πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Pietro Cremonesi, γνωστό σε όλους μας μέσα από την τεράστια επιτυχία της Laura Pausini, “La solitudine”.

marian_georgiou_2017_01

Τώρα έρχεται με άλλη μία μεγάλη συνεργασία!

Πρόκειται για τη συνεργασία της με τον Francesco Boccia, τον ιταλό δημιουργό της τεράστιας επιτυχίας των Il Volo, “Grande amore”, που διασκευάστηκε στα ελληνικά από τον Αντώνη Ρέμο.

Τίτλος του τραγουδιού “Roma – Atene”, «Ρώμη – Αθήνα».

Ένας έρωτας που εκτυλίσσεται ανάμεσα στις πόλεις της Ρώμης και της Αθήνας και στο τέλος συνειδητοποιεί πως η απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων δεν είναι τόσο μακρινή!

Το τραγούδι κυκλοφορεί σε δύο versions, την ιταλική και την ελληνοϊταλική από τη MINOS-EMI.

Τους ιταλικούς στίχους υπογράφει ο Francesco Boccia και τους ελληνικούς η Βίκυ Γεροθόδωρου. Η μουσική γράφτηκε από τη Marian και τον έλληνα συνθέτη Σπύρο Μεταξά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here