12/7/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση . Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Φαφούτη-Leon”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με mail, μέχρι το πρωί της 15/7.

Μαριέττα Φαφούτη & Leon
Παρασκευή 15 Ιουλίου
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Ο Leon μαζί με την μπάντα του που αποτελείται από ταλαντούχους πολυοργανίστες, ξεδιπλώνει pop-folk χορευτικές ιστορίες από το ντεμπούτο άλμπουμ του “Futrue” που κυκλοφόρησε φέτος από την Archangel Music αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές. Με έντονα στοιχεία από Μαριάτσι, vintage new wave ήχους, σε συνδυασμό με pop και dance πινελιές, βρίσκεται επάξια ανάμεσα στις εγχώριες μουσικές εκπλήξεις της χρονιάς.

Από την άλλη μεριά, η Μαριέττα Φαφούτη με τη μπάντα της, πολυτάλαντη και πολυμήχανη, προτρέπει το κοινό να ακολουθήσει πιο ρομαντικά μονοπάτια, μέσα από ονειρικές μελωδίες και ρετρό αισθητική. Ήδη το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο “Try A little Romance” που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες από την Inner Ear, ένα ντεμπούτο με τραγούδια και στίχους που έχει γράψει και ερμηνεύει η ίδια, έχει κερδίσει τις καρδιές και του πιο απαιτητικού κοινού.

Για το ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του φεστιβάλ: www.festivalrematias.gr

Ώρα Έναρξης: 21:00

Εισιτήρια:
Γενική είσοδος: 15,00€

Προπώληση Εισιτηρίων

Στα Βιβλιοπωλεία:
“Μικρός Κοραής” Ανδρ. Παπανδρέου 6, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6890321
“Ευριπίδης” Ανδρ. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι, 210 6800644

Στο ταμείο του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς

Τηλεφωνική πώληση εισιτηρίων στο 13855

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here