Την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του φεστιβάλ “Παρα θιν’ αλός“. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η Μαρίνα στη νέα της παράσταση αναδεικνύει ένα μοντέλο μουσικής κοινωνικοποίησης καλώντας ανθρώπους από κάθε άκρη της γης να συμμετέχουν στην παρέα της. Για την Μαρίνα, η μουσική δεν έχει σύνορα. Είναι μια παγκόσμια διαχρονική γλώσσα, με την δύναμη να ενώνει ανθρώπους κάθε εθνικότητας και κάθε γενιάς.
«Είναι οι άνθρωποι –που έρχονται και φεύγουν- ο τρόπος που βρίσκονται μεταξύ τους, που επικοινωνούν και αυτά που αφήνουν πίσω».

Η Μαρίνα Σάττι είναι δύσκολο να καταταχθεί καλλιτεχνικά: Από την Λυρική Σκηνή μέχρι τα πανηγύρια στα υψίπεδα της Κρήτης, μπορεί να είναι ταυτόχρονα και pop και ethnic και mainstream, όπως μπορεί με την ίδια άνεση να είναι και λυρική και urban και παραδοσιακή.

Στη σκηνή την πλαισιώνει μια εξαιρετική μπάντα, δημιουργώντας ένα σύγχρονο μουσικό “πανηγύρι” με μουσικές του κόσμου και με τη μοναδικά χαρακτηριστική αισθητική της, τις πολυφωνικές αλχημείες και τις απροσδόκητες ενορχηστρώσεις της. Τραγούδια από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, με βασικό άξονα τους ήχους της παράδοσης, εντάσσονται στο σήμερα, παρασύροντας το κοινό στην απόλυτη μουσική εμπειρία.

Γκάιντα και beats. Νταούλια και πειραγμένες φωνές.
Ένα πολυμορφικό, ολοζώντανο νταβαντούρι. Μια πανδαισία ήχων, μια ξεχωριστή συνάντηση όπου το σύγχρονο συναντάει το παραδοσιακό και όλα μαζί βρίσκουν τον χώρο να υπάρξουν και να εκφραστούν μέσα από την πιο άμεση γλώσσα: τη μουσική.

Μια σύγχρονη μουσική γιορτή γεμάτη συναισθήματα.
Πλούσια, ειλικρινής, θεαματική με έντονα χρώματα και δυνατές αισθήσεις!

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ώρα έναρξης : 21:15

ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
ΠΑΡΑ ΘΙΝ’ ΑΛΟΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ:
2313314577 -570 -555
κατά τις ώρες λειτουργίας (9:00-14:00)
του Τμήματος Πολιτισμού (Κομνηνών 60, Καλαμαριά)

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μαρίνα Σάττι – φωνή
Eρασμία Mαρκίδη | Έλενα Παπαδημητρίου – φωνή
Kωνσταντίνος Φόρτσας – πνευστά | Σωτήρης Nτούβας – τύμπανα
Nικόλας Γουάστορ – πλήκτρα

Jacopo Fokas – Hχοληψία
Κώστας Ραγιαδάκος – ηχολήπτης monitors
Mortria – φωτογραφίες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here