ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συναυλία στο θέατρο Πέτρας, για τις 5 Σεπτεμβρίου, ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ…
Εδώ η ανακοίνωση της παραγωγής:

Λόγω μίας παρατεταμένης ίωσης γαστρεντερίτιδας που ταλαιπωρεί την κυρία Μαρινέλλα, η συναυλία “ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – Ελένη ΒΙΤΑΛΗ – ΓΛΥΚΕΡΙΑ” που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στο θέατρο ΠΕΤΡΑΣ στην Πετρούπολη, αναβάλλεται.
Το κοινό που έχει εξασφαλίσει εισιτήρια, μπορεί να τα εξαργυρώσει από τα σημεία προπώλησης από τα οποία αγοράστηκαν, από την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.
Ζητούμε συγνώμη από το κοινό για την αναπάντεχη αυτή ταλαιπωρία.

Η εταιρεία παραγωγής
Α Ο LIVE PRODUCTIONS LTD

————-

Μια σημαντική μουσική σύμπραξη λαμβάνει χώρα το φετινό καλοκαίρι, αφού τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ενώνουν τις μεγάλες φωνές και τα τραγούδια τους σε μια καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

marinella_vitali_glykeria_2017_08

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, κάνουν το τραγούδι «Γυναικεία Υπόθεση», ερμηνεύοντας τις διαχρονικές τους επιτυχίες σε ένα καλοκαιρινό ταξίδι που ξεκίνησε στις 21 Ιουνίου από το Κατράκειο Θέατρο του Πειραιά και με ενδιάμεσους σταθμούς, με sold-out παραστάσεις, στα μεγαλύτερα θέατρα της χώρας, θα ολοκληρωθεί πανηγυρικά στις 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας.

Για την κορυφαία αυτή συνάντηση, ο Στέλιος Φωτιάδης συνέθεσε ένα τραγούδι, το οποίο αποτελεί και το τραγούδι της έναρξης, με τίτλο –τι άλλο– «Γυναικεία Υπόθεση»!

Ένα τραγούδι – γιορτή, ένας ύμνος στη γυναικεία φιλία και μια εξαιρετική τριφωνία που σφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο τη μοναδική αυτή σύμπραξη, που δικαίως θεωρείται η πιο επιτυχημένη –εμπορικά και καλλιτεχνικά– του φετινού Καλοκαιριού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here