Απόκριες χωρίς «Loco Party» απλά δεν γίνονται…

Έτσι, μετά την περσινή εμφατική sold out επιστροφή τους στο Κύτταρο η «συμμορία» επιστρέφει στον τόπο του …χαρτοπόλεμου για να κάνει αυτό που ξέρει καλά, να μας πάρει το μυαλό και την καρδιά και να μας μεταμφιέσει στον καλύτερο εαυτό μας σε μια μαγική Αποκριάτικη Αληθινή Γιορτή.

Αυτή η απίθανη χιλιοτραγουδισμένη παρέα, που μας έχει χαρίσει στιγμές μοναδικές, από το πρόσφατο «80’s» και την τελευταία τους καλλιτεχνική πινελιά «La Mulata» (σε συνεργασία με τον Tonino Carotone) έως όλα τα κλασικά Super Hits που έγιναν το soundtrack της ζωής μας.

Ναι αυτοί, κάνουν στάση στο Κύτταρο, την Παρασκευή 8 Μαρτίου για ένα «Locomondo» πανδαιμόνιο χορού τραγουδιού και τρέλας! Όλες οι αγαπημένες τους επιτυχίες θα είναι εκεί.

Ετοιμαστείτε για…
«Μαγικό χαλί», «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα», «Goal», «Φραγκοσυριανή», «Πίνω μπάφους και παίζω Pro», «Brain Control», «Γαμήλιο Πάρτυ (ότι κι αν συμβεί)», «Α γιά γιά γιά», «Οδύσσεια», «Γελάς πιο δυνατά», «Me wanna dance» και πολλά μα πολλά άλλα!

Φορέστε την καλή σας διάθεση (αν δε την βρείτε θα έχει πάει ήδη Κύτταρο!) και ότι άλλο επιθυμείτε και ελάτε στο Αποκριάτικο Party των Locomondo για μια βραδιά που δε θα θυμάστε την επόμενη μέρα!

Παρασκευή 8 Μαρτίου
Πόρτες: 22.00

Κύτταρο
Ηπείρου 48 & Αχαρνών – Αθήνα
210 8224134

Εισιτήριο: 10€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here