Οι Ματ σε 2 Υφέσεις συνέπραξαν για πρώτη φορά το 1999. Έκτοτε, κατέθεσαν τέσσερις δισκογραφικές προτάσεις. Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 2002. Στην ομότιτλη αυτή δισκογραφική απόπειρα του συγκροτήματος επιχειρήθηκε ένας συνδυασμό τζαζ αρμονίας, fusion ενορχήστρωσης, αυτοσχεδιασμού και μελωδιών μέσα από τους τρόπους της ανατολικής μεσογειακής παράδοσης.

mat_se_2_yfeseis_2015_12_001

Το άλμπουμ “Ψέμα σαν Αλήθεια” (2005) έφερε το μουσικό σχήμα από την Αθήνα σε επαφή με το ευρύτερο κοινό και εγκαινίασε τη συνεργασία του με ένα πλήθος σημαντικών μουσικών όπως ο Χρήστος Θηβαίος, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Ross Daly, ο Haig Yazgjian και ο Χάρης Λαμπράκης. To “Τρύπιο Φεγγάρι” (2009), ηχογραφήθηκε σε ένα υπόγειο με κύριο γνώμονα μια ολική αισθητική, βασισμένη στον ήχο της ζωντανής εκτέλεσης. O -εξ ολοκλήρου ψηφιακός- δίσκος “Τα Τέσσερα Τραγούδια του Μίλτου Σαχτούρη” (2011) γεννήθηκε μέσα από την αγάπη για τον υπερρεαλιστή ποιητή και ηχογραφήθηκε αποσπασματικά, από τις τέσσερις γωνιές τις Ευρώπης όπου είχαν εν τω μεταξύ διασκορπιστεί τα μέλη του γκρουπ.

Επ’ αφορμή της ψηφιακής επανέκδοσης όλου του δισκογραφικού έργου της μπάντας, οι Ματ σε 2 Υφέσεις σμίγουν ξανά στη σκηνή του Rythmos Stage (Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Αθήνα) για μία και μόνη εμφάνιση, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου!

 

Κυριακή 27/12 .

Είσοδος 10 € (με κρασί ή μπύρα) ,

Έναρξη 21.00

Τηλ. Κρατήσεων 2109750060

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here