Ο Παντελής Καναράκης επιστρέφει στο Shamone και αναλαμβάνει να παραδώσει το πιο ανατρεπτικό «Μάθημα Ιστορίας», στη νέα παράσταση που ετοίμασε ειδικά για το αγαπημένο στέκι στο Γκάζι, από την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:30.

Μια μουσικοθεατρική αναδρομή στην ιστορία της Ελλάδας με την πλέον αναπάντεχη και σατυρική ματιά. Τι θα συμβεί, όταν εμβληματικές μορφές, για τις οποίες τόσα έχουμε διαβάσει, περάσουν από την ίδια σκηνή; Ο Περικλής του χρυσού αιώνα, η Ασπασία, η Πυθία, η Θεοδώρα του Βυζαντίου, η Μπουμπουλίνα, ο Καραϊσκάκης, ο Αλή Πασάς και αρκετοί άλλοι ένδοξοι ήρωες, δίνουν το «παρών» στην ιστορική τοποθεσία του Shamone. Χλαμύδες, σπαθιά, στέμματα, τσαρούχια και φουστανέλες μπλέκονται και παρελαύνουν με δόξα και τιμή. Ένας θίασος δέκα ηθοποιών και τραγουδιστών αναλαμβάνει να ζωντανέψει το πάνθεον της ιστορίας, σε μια  παράσταση με πολλή μουσική και χορό.

Συστήνουμε να μην το χάσατε. Θα βάλουμε απουσίες!

mathima_istorias_kanarakis_2016_11

Κείμενα – Σκηνοθεσία – Χορογραφίες: Παντελής Καναράκης

Ερμηνεύουν: Παντελής Καναράκης, Γιώργος Κοψιδάς, Τάσος Αλατζάς, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Γιάννης Τόλμης, Κωνσταντίνος Κοσμίδης, Στεφανία Γκουρνέλου, Μαριαλένα Ροζάκη, o Άκης Παναγιωτίδης και η Φωτεινή Ντεμίρη.

Ενορχήστρωση – Πλήκτρα: Γιώργος Τσοκάνης
Μπουζούκι – Κιθάρα: Σωτήρης Κάτσος

Shamone
Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι
Τηλ. κρατήσεων: 210 3450144

Εισιτήριο: 12 € με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here