Εκπληκτικοί μουσικοί, ταλαντούχοι ερμηνευτές με δικό τους χρώμα και ήχο, οι OlgaTakis κυκλοφορoύν από την Polymusic το δεύτερο album τους με τίτλο «Χίλια χρώματα», στο οποίο βρίσκεται και η διασκευή του «Άμα θες να κλάψεις, κλάψε» του Απόστολου Καλδάρα!

Μελωδίες και στίχοι σε αρμονική συνύπαρξη με τις εξαιρετικές ερμηνείες της Όλγας Πάσχου, περίτεχνες και ισορροπημένες ενορχηστρώσεις του Τάκη Τζουνάκου, δημιουργούν τραγούδια με νόημα, εύκολα να τραγουδηθούν απ’ όλους.

Οι OlgaTakis με το πρώτο άκουσμα μπαίνουν στις καρδιές μας…

olga_takis_cover_2018_04

Οι OlgaTakis (Όλγα Πάσχου και Τάκης Τζουνάκος) γνωρίστηκαν σε ένα πιάνο μπαρ, το Arte, στον Πύργο Ηλειας πριν 7 χρόνια!

Στην αρχή ήταν Όλγα και Τάκης, αλλά δεν άργησαν να γίνουν OlgaTakis και να βγάλουν μετά από έναν χρόνο τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο ως ντουέτο, με τίτλο «Στις γειτονιές του κόσμου».

Για πέντε χρόνια, τις χειμερινές σεζόν, παρουσιάζονταν στη μπουάτ Απανεμιά. Πολλά καλοκαίρια, όπως και το φετινό, παίζουν χώρους εστίασης και πολυτελή ξενοδοχεία στη Σαντορίνη. Έχουν παίξει επίσης σε διάφορους χώρους στην Αθήνα.

Είχαν την τιμή και τη χαρά να συνεργαστούν με μουσικούς και τραγουδιστές, όπως η Ζανέτ Καπούγια, ο Θέμης Ανδρεάδης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, η Joanna Drigo, ο Μάκης Ψαραδέλης, ο Γιάννης Ψειμάδας, η Νίκη Κάπαρη κ.α., αλλά και να διασκευάσουν το έργο του Περικλή Κούκου και του Χριστόφορου Χριστοφή «Ημερολόγιο για περαστικούς στον 21ο αιώνα». Το ρεπερτόριό τους αποτελείται από ελληνικά (έντεχνα, νέο κύμα, παλιά λαϊκά διασκευασμένα) και ξένα (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά διαχρονικά και καινούργια) τραγούδια.

ΧΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Παραγωγή: Polymusic
Ηχοληψία-Mastering: Γιάννης Θάνος
Ηχογράφηση: Studio ΗΧΟΜΕΤΡΟ
Φωτογράφιση-Artwork: Βασιλική Κατσάνου
Επιμέλεια εμφάνισης της Όλγας: κομμωτήριο MS Αγίας Παρασκευής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here