Η 1η του Δεκέμβρη είναι μία ημέρα την οποία φέτος θα γιορτάσουμε. Για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα του AIDS, ενώνουμε τις φωνές μας, τη θετική μας ενέργεια και τραγουδάμε «Όπως τότε». Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας, «Θετική Φωνή» μέσα από το τραγούδι του Ευστάθιου Δράκου «Όπως τότε» περνάει το μήνυμα ότι όλα έχουν αλλάξει. Τo συχνό test, η έγκυρη θεραπεία και η προφύλαξη μπορούν να δώσουν τέλος στον HIV.

«Όπως τότε»

Για τη μεγάλη αυτή καμπάνια, ο Ευστάθιος Δράκος, μέλος του συγκροτήματος Minor Project, έγραψε ένα τραγούδι σε ερμηνεία του ίδιου, της Μαρίας Καρέτσου και του Μόνιμου Κάτοικου. Για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ συνεργάστηκαν πάνω από 30 εθελοντές του Συλλόγου «Θετική Φωνή» και αγαπημένα πρόσωπα από το χώρο της μουσικής και του θεάματος (Νίκος Ψαρράς, Άλεξ Οικονόμου, Άλεξ Κάβδας, Χρήστος Μπέτας, Ειρήνη Χατζηνικολάου, Φαίη Δουγαλή).

opos_tote_2014_11_001

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει ο Σύλλογος «Θετική Φωνή» σε ολόκληρη την Αθήνα και σε 25 ακόμα πόλεις ανά την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ΑIDS, θα δοθεί μία συναυλία αλληλεγγύης, ενημέρωσης, μα πάνω από όλα αγάπης στον πολυχώρο Gazarte στο Γκάζι, τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου. Καλεσμένοι θα είναι γνωστοί καλλιτέχνες που επιθυμούν να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας.

Λίγα λόγια για τη «Θετική Φωνή» | www.positivevoice.gr

Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών, την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS, καθώς και τον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεών του στην Ελλάδα.

WORLD AIDS DAY | Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014

Με μια φωνή τραγουδάμε «Όπως τότε»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here