Με τίτλο Αμφιλύκη κυκλοφόρησε στις 15 Σεπτέμβρη ο πρώτος προσωπικός δίσκος του τραγουδοποιού /τραγουδιστή Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Σε στίχους και μουσική του ιδίου, συστήνεται ως ένας λαϊκός έντεχνος καλλιτέχνης και μας καλεί να τον ανακαλύψουμε μέσα από δέκα κομμάτια.

“Αμφιλύκη” είναι το ημίφως λίγο πριν την ανατολή ή τη δύση του ηλίου κι αυτός είναι και ο τίτλος που περιγράφει καλύτερα τη διάθεση του δίσκου. Με τραγούδια σαν το “Ξυράφι” και το “Μελτέμι” ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετουσιώνει τον πόνο σε τραγούδι, για να τον επουλώσει με αισιόδοξες νότες στον “Ανθό Σπασμένο” και τον “Αναστενάρη” και να μας αποχαιρετήσει ταξιδεύοντας μας με “Άγνωστους Μύθους”.

cd_aggelopoulos_2017_09_001

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Η πρώτη του επαφή με την μουσική ήταν σε ηλικία 10 χρονών όταν άρχισε να πειραματίζεται μ’ ένα μπαγλαμά -δώρο του πατέρα του. Στα εφηβικά του χρόνια ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών κι αγόρασε την πρώτη του κιθάρα γράφοντας δειλά σκόρπιες μελωδίες και στίχους. Στην πορεία του τρίφτηκε με πολλών ειδών συγκροτήματα κι αν η φυσιογνωμία του σας φαίνεται γνώριμή, είναι γιατί για πολλά χρόνια υπήρξε μέλος του “κινήματος” των μουσικών του δρόμου.

aggelopoulos_panagiotis_2017_09_001

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, με τίτλο “Αμφιλύκη”, κυκλοφορεί από τη μεγαλύτερη ψηφιακή πλατφόρμα ανεξάρτητων μουσικών και μπορείς να την αγοράσεις από εδώ: https://panagiotisangelopoulos.bandcamp.com/album/

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Θωμάς Μελετέας: μπουζούκι, τζουράς, ούτι, μπαγλαμάς, μαντολίνο,  ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο, μπεντίρ, μελλόντικα, keyboards
Ραφαήλ Μελετέας: τύμπανα, βιολί, τρομπέτα, ακορντεόν
Παναγιώτης Αγγελόπουλος: φωνητικά, ακουστική κιθάρα

Ηχοληψία-Παραγωγή – Μίξη-Mastering:  Θωμάς Μελετέας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here